Jump to content


Kudos Titan


beast

Recommended Posts

Interesuje me da li je neko imao prilike da Äuje ove zvuÄnike. Ako jeste sa kojim sistemom su svirali i kako mu se svidelo.

Evo i linka http://www.kudosaudi...speakers/titan/

Ono Å¡to sam ja naÅ¡a na netu je da su uglavnom na sajmovim nastupali sa Naimom. Nadam se da je neko imao prilike da ih Äuje u kućnom okruženju.

Link to comment
Share on other sites

Kudos je firma izrasla iz firme Neat. Jedan od konstruktora se idvojio i osnovao svoj brend. Pojedini modeli vizuelno podsecaju vise na Spendor nego na Neat. Cene su im prilicno visoke. Revije su mahom pozitivne ali bez neke euforije i glorifikacije.

Link to comment
Share on other sites

Moj je.

Nešto malo menjam u sistemu (zalutao sam u vinil vode, al sam uspeo da isplivam) pa me sad "svrbe" zvučnici, a i imam u planu još neke sitne izmene, pa kad sve to lepo završim biće u "vaši sistemi".

Zvučnike sam već pokušao da zamenim ali nije išlo. Ovi Momentumi su bili bolji od svih koje sam donosio na probu. Generalno imam problem što moraju da budu pozicionirani relativno blizu zida (zavisi od dubine kutije). I najgore od svega što sam zadovoljan zvukom, ali eto čovek (ne ti :) ) je proklet....

:klanjanje

Pretekao si me, oduvek sam priželjkivao Accu sistem, čak sam bio počeo da radim na tome u Beogradu ali me put odveo na drugu stranu. Sada bi ja trebalo da stavim u sig "Kad porastem biću Beast". ;-)

P.S. Onaj umrtvljivač police u vidu lava ne videh na fotkama prethodnog sistema. Pretpostavljam da to dobiješ od distributera kad kupiš komplet Accu sistem, u fazonu "To lave!". :grin:

Link to comment
Share on other sites

Ako ti već toliko leži zvuk Neat-a, i matching sa Accu-om uopšte, zašto ne ostaneš u tom jatu? Jesi li razmišljao o Ultimatum MF7 ili MF9? BTW, koliko sam do sada imao prilku da primetim na netu, kao što si i ti pomenuo u prvom postu, T88 su što na sajmovima što privatno uglavnom uparivali sa engleskom elektronikom (Naim, Linn, itd.).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...