Jump to content


STAR WARS on BLURAY


KorteZ

Recommended Posts

NIsam siguran da li je ovaj forum pravo mesto za ovu temu. Ako nije slobodno premestite.

Potrebno je udruzivanje radi kupovine navedenih BR diskova. U Big Bangu je akcija gde se kupovinom dva BR izdanja trece dobija za 1 dinar (mislim da akcija traje do 1.12.2011). Kako SW trenutno kosta 9.000 RSD, koriscenjem navedene akcije tri BR izdanja SW mogli bi da dobijemo za 18.001 RSD odnosno po 6.000 RSD po komadu (koliko priblizno i iznosi cena na Amazonu).

Molim zainteresovane da mi se jave preko privatnih poruka radi dogovora.

Pozdrav Aleksandar

Link to comment
Share on other sites

Moj apel moderatorima: već postoji tema posvećena novom izdanju SW serijala u BluRay formatu -

Pošto se tema zove "K O N A ÄŒ N O !!!" iz njenog naslova se ne može zakljuÄiti Äemu je posvećena. ÄŒesto se novi Älanovi upućuju na Search funkciju kada nešto pitaju, a sa ovakvim naslovima tema ni Search Äesto ne može da pomogne. Moj apel je, dakle, opšte prirode - da se naslovi tema bolje dovedu u vezu sa (bar inicijalnim) sadržajem teme.

Link to comment
Share on other sites

Moj apel moderatorima: već postoji tema posvećena novom izdanju SW serijala u BluRay formatu - /index.php?/topic/19143-k-o-n-a-c-n-o/">http://www.hi-files....-k-o-n-a-c-n-o/

Pošto se tema zove "K O N A ÄŒ N O !!!" iz njenog naslova se ne može zaključiti čemu je posvećena. ÄŒesto se novi članovi upućuju na Search funkciju kada nešto pitaju, a sa ovakvim naslovima tema ni Search često ne može da pomogne. Moj apel je, dakle, opšte prirode - da se naslovi tema bolje dovedu u vezu sa (bar inicijalnim) sadržajem teme.

Potpuno si u pravu sto se naslova tema tice, ali to je greska user-a koji teme postavljaju.

Moderatori n-puta isprave naslov ili dodaju podnaslov teme, ali ima previse tema sa "nepotpunim/preopstim" naslovima...

Link to comment
Share on other sites

Dragi Mbranko i Pajo bilo bi lepo kada bi osim kritike, za koju sam zahvalan, pokazali i malo konstruktivnosti. Slazem se sa Vama oko naslova teme, ali mogli ste da pored Vasih stavova predlozite i novi naslov ove tema kako bi se izbegla ponavljanja ili nedoumice. Ja bih Vam bi veoma zahvalan na tome, a mozda i neki od drugih korisnika koji ce je mozda procitati.

Link to comment
Share on other sites

Accu, nije mi bila namera da te prozivam, već mi je ova tema bila povod da ovaj problem negde istaknem. Eto, sada KorteZu trolujem po temi. Pogledaj, na primer, temu "tangencijalni gramofoni" - tamo ima fenomenalnih postova o konstrukciji Å¡estarskih ruÄki. Nema Å¡anse da to novi Älan pronadje za godinu dana. Prosto je Å¡teta.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...