Jump to content


Novi članovi


Chowek

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Pozdrav svima, počeo sam da pratim ovaj forum pre mesec dana kada sam se i zainteresovao malo više za muziku (u 40-toj :D ).

A okidač za tu moju zainteresovanost je bio taj da sam prodao kompjuter operskom pevaču..pa sam kod njega prvi put čuo kako treba da se nešto čuje :)

E onda je krenulo, daj da kupim DAC, kupim zvučnike, kablove...E onda pitanje šta kupiti i eto mene po hifi forumima.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...

Pozdrav svima. Zovem se Dusan, stavio sam nadimak Korto Malteze (eto tako, volim stripove). Muziku volim da slusam, jako. Cesto visim po svirkama i koncertima. Naalost do sada sam muziku slusao uglavnom na mini-linijama, slusalicama i laptopu. Resio sam da udjem malo u ovaj Hi-Fi svet, kupim risiver i zvucnike za pocetak, pa se nadam da cete mi biti od pomoci vasim savetima i komentarima. Unapred se izvinjavam ako odvalim neku glupost, jer sam zaista amater sto se tice Hi-Fi opreme. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Pozdrav svim članovima, zovem se Radovan, Dolazim na forum godinama, anonimno do sada. Vreme i novac  nisu do sada dozvoljavali da uđem u svet kvalitetnog zvuka, pa sada hvatam zadnji voz dok nisam počeo da gluvim, mada moj supruga tvrdi da već jesam.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pozdrav svima!

Živim na Novom Beogradu, žena, deca, mačka, zec... Mali stan. Volim da slušam muziku, volim stare hifi uređaje. Volim da čačkam, lemim, "unapređujem", eksperimentišem.

Nisam siguran da li više volim muziku ili hifi tehniku ali nije ni bitno. Bitno je da uživam.

Budžet za hifi mi je uvek tu negde oko nule tako da eksploatišem starije uređaje sa KP koji imaju veliku upotrebnu a malu tržišnu vrednost.

Toliko za prvi post.

Link to comment
Share on other sites

Dobar dan svima! Posecujem forum s vremena na vreme, godinama vec, ponesto naucim, ponekad procitam nesto sto pametniji i iskusniji imaju i hoce da kazu pa sam pozeleo da se i ja ukljucim. Imam prilicno dug staz slusanja i pevanja muzike, poceo sam u osnovnoj skoli u decijem horu Radio Beograda i od tad sam okruzen muzickim uticajima svih vrsta. Verujem da cu i ovde pronaci mnogo slicnih ljubitelja zvuka te jos jednom vas sve pozdravljam! 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...