Jump to content


Novi članovi


Chowek

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

:wave2  Pozdrav svim clanovima, ja sam Petar iz Leskovca.

 

Na forumu sam vec duze vreme registrovan, a i pre toga sam ulazio i pratio teme. Doslo vreme kad treba da se kupi budzet hi-fi stereo sistem (ulazak u hi-fi svet :razz:), tako da se tek sad predstavljam (a trebao sam ranije :blush:) jer mi trebaju saveti, inace sam laik sto se hi-fi opreme tice. 

 

Od muzike pretezno slusam rock ali volim da poslusam i chillout, deep house :listen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Veliki pozdrav za sve Älanove ovog odliÄnog foruma, ja sam Bojan iz PanÄeva i izvinjavam se Å¡to se predstavljam sa malim zakaÅ¡njenjem. DoÅ¡ao sam ovde na preporuku i nisam pogreÅ¡io. Na poÄetku sam dobio dobre savete Å¡ta da kupim a posle sam Äitajući forum i pitajući saznao mnoge bitne stvari za jednog poÄetnika. Polako ulazim u Hi-Fi svet i jako sam srećan Å¡to ovde mogu naći toliko korisnih i potrebnih informacija! Praznici proÄ‘oÅ¡e ali svakako svima srećna Nova godina! :xmas

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pozdrav ljudi. Dobih dojavu da su nova pravila na snazi - da se ne briÅ¡u postovi Älanova - pa odluÄih da se vratim posle Äetiri godine odsustva. PoÅ¡to mi je u meÄ‘uvremenu stara mejl adresa ukinuta, a lozinku sam odavno promenio i zaboravio, molim moderaciju da mi spoji postove sa profilom Zvuchniak jer sam to ja, ako je moguće naravno. Ako nije, nema veze. 

Ako treba da dokažem da sam ja pomenuti, dokazaću mada ne znam ko bi imao išta pametno od toga da se izdaje kao taj krelac tj. kao ja :)

Link to comment
Share on other sites

Banovan.

 

Koji si ti kralj. Nemam dva naloga da bih pisao sa oba. Nisam Äitao ovaj forum najmanje tri godine, a link ka mejlu administratora nisam nigde mogao da naÄ‘em. Nalog Zvu sam otvorio danas da kontaktiram rukovodstvo foruma da zamolim da mi se spoje nalozi i to na nagovor drugara koji mi je rekao da je sada bolje/slobodnije - manje autokratski jer sam iz tog razloga prestao da piÅ¡em na nekoliko foruma.

Odoh ja, ne znam ni što sam se vraćao. Mogu da se promene pravila foruma ali mentalni sklop ostaje.

SrdaÄan pozdrav  :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...