Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ðндро, брате али замиÑли Ñамо да премештамо Ñве Ретрове уређаје из једне у другу проÑторију :facehearts ала би уживали :thumbsup2

:wave2

To DA :loveface mada me malo bilo sramota da priznam u prethodnom postu...Mi bi ustvari isli da osacujemo dekove hahahaha :thumbsup2 kakva bre antena :D

Posted

To DA :loveface mada me malo bilo sramota da priznam u prethodnom postu...Mi bi ustvari isli da osacujemo dekove hahahaha :thumbsup2 kakva bre antena :D

Ма Ја Ñам на њу одмах заборавио, није оÑтавила утаÑак на мене!!

Posted

DeÄki od volje vam, ode Retro na dva tjedna u BizovaÄke toplice, ureÄ‘aji su pod budnim okom opakog NjemaÄkog ovÄara, njega bi joÅ¡ možda i kupili sa malo salame ali ženinu spoznaju koliko je to sve koÅ¡talo tokom godina možete savladati jedino sa nekim Äudno obojenim i Å¡uÅ¡tavim papirima, ha, ha, živi bili :wave2:cheers

Posted

DeÄki od volje vam, ode Retro na dva tjedna u BizovaÄke toplice, ureÄ‘aji su pod budnim okom opakog NjemaÄkog ovÄara, njega bi joÅ¡ možda i kupili sa malo salame ali ženinu spoznaju koliko je to sve koÅ¡talo tokom godina možete savladati jedino sa nekim Äudno obojenim i Å¡uÅ¡tavim papirima, ha, ha, živi bili :wave2:cheers

Želim Vam uspešan oporavak!
Posted

Само Ñе ти опорави а уређаји Ñу и под нашим будним оком :facehearts

Питај гоÑпођу колико количинÑки да понеÑемо женÑких чаÑопиÑа :" Шуштави а шарени ", има тога !

Posted

Само Ñе ти опорави а уређаји Ñу и под нашим будним оком :facehearts

Питај гоÑпођу колико количинÑки да понеÑемо женÑких чаÑопиÑа :" Шуштави а шарени ", има тога !

Hoce li Gospodja da nam pristavi Francovu kavu mi samo to pijemo kad smo u gostima :thumbsup2 A suske cemo da ponesemo pod `OBAVEZNO`

Samo me interesuje V-8030 SAMPANJOLA i nista vise... :loveface

Posted

Hoce li Gospodja da nam pristavi Francovu kavu mi samo to pijemo kad smo u gostima :thumbsup2 A suske cemo da ponesemo pod `OBAVEZNO`

Samo me interesuje V-8030 SAMPANJOLA i nista vise... :loveface

Ja se odmah javljam da "ususkam" ASC :)

Куд приметих Хитачи дек :screwy:wink:

Posted

Retro, želim ti da se u B. toplicama oporaviÅ¡, ojaÄaÅ¡ i dobro se razmrdaÅ¡, jer nema niÅ¡ta lepÅ¡e nego kada sam uzmeÅ¡ dek od svojih desetak kila i premeÅ¡taÅ¡ ga po policama!

Posted

Da li je neko slusao Optonica ST-9100 tjuner? Neki poznavaoci su mi tvrdili da je bolji od Revox-a B760.

http://www.mtk-physio.de/Info-Box/Optonica/Optonica_9100/Optonica_ST-9100/optonica_st-9100.html

Sećam se kada je poÄetkom osamdesetih, u prostranom izlogu radnje-konsignacije u centru Zagreba (ne sećam se imena radnje i ulice), stajala kompletna Optonica linija u finom 19 colskom reku. Naravno, to je bila linija sa istim ovim tjunerom. Nažalost, ostalo mi je u sećanju i to da nisu bili pedantni kada je u pitanju bilo Äišćenje praÅ¡ine, pa se po suncu to dosta primećivalo.

Posted

Možda je neko imao iskustva sa Revox-b26 ili h-6 ,koliko vidim na netu to su modeli posle 1994 god. ? :listen

Nisam ih slusao,ali znam da se kod nas pre 4-5 godina prodavao H-6 za nekih 250 evra.Inace H-6 je testiran 12/1990 u Stereo(kostao je 2000 dm),bio je za klasu slabije ocenjen od B-260.Dok je B-26 testiran 1/1994 u Stereo-u,kostao je 1700 dm,a kasnije se pominje i mkII serija.Bio je tu i njihov model S-26 koji je kostao 1000 dm(testiran u Audio-u 12/1996).1/1994 je testiran i njihov najbolji tjuner tada B-260E sa cenom od 3250 dm i odlicnom ocenom u Stereo-u.1998 se pojavio i model E-460 sa cenom od 4500(Audio,testiran 10/1998) do 4600 dm(Stereoplay),kasnije(2001) i mkII model.

Posted
<br />Nisam ih slusao,ali znam da se kod nas pre 4-5 godina prodavao H-6 za nekih 250 evra.Inace H-6 je testiran 12/1990 u Stereo(kostao je 2000 dm),bio je za klasu slabije ocenjen od B-260.Dok je B-26 testiran 1/1994 u Stereo-u,kostao je 1700 dm,a kasnije se pominje i mkII serija.Bio je tu i njihov model S-26 koji je kostao 1000 dm(testiran u Audio-u 12/1996).1/1994 je testiran i njihov najbolji tjuner tada B-260E sa cenom od 3250 dm i odlicnom ocenom u Stereo-u.1998 se pojavio i model E-460 sa cenom od 4500(Audio,testiran 10/1998) do 4600 dm(Stereoplay),kasnije(2001) i mkII model.<br />
<br /><br /><br />

Evo jos zanimljivih informacija.U Audio-u je Revox B-160(1800 dm,testiran 11/1988 godine)bio identicno ocenjen u zvuku sa E-460(oba po 85 poena),dok je u kvalitetu prijema bolje bio ocenjen B-160 za jedan poen(82 spram 81).Model S-26 je bio primetno slabije ocenjen od njih(65 poena zvuk,64 prijem).Marantz St-17(cena 1200 dm,3/1999 Audio) je bio ocenjen : zvuk 75 poena,prijem 68 poena.Dok je B-260E bio bolje ocenjen u Stereo-u od B-26,Sony st-sa5es je bio ocenjen za jedno mesto slabije od B-26.

Posted

• Philips AH673: vrhunski tjuner, divno napravljen, u klasi najboljih od najboljih, sjajan. Made in USA. Jedino je dizajn cudan i tu su ga Japanci pobedili.

post-9475-0-56370000-1296464657_thumb.jp

• Sansui TU919: prelep, po izgledu oponent AH673 i A76. Topao i mek zvuk, zavodljiv. Opsti kvalitet izrade mi se nesto nije dopao - tipicno za Japance sedamdesetih. Valjda sam ocekivao isuvise. Ali, izgled i zvuk daju dobitnu kombinaciju.

post-9475-0-93522300-1296464658_thumb.jp

Zorane,svaka cast za temu...Tek sad sam je i primetio,i da se nadovezem na tvoj uvek rado citani komentar-gorepomenuti AH 673 je nesto manje od 2 god kod mene,i veruj,nece skoro otici.Stvarno je fenomenalan,nema sta ne hvata,a zvuk...Cesto slusam i "susjede",imaju neuporedivo kvalitetniji signal,bolju opremu od vecine nasih stanica.Hvata sve zivo i to u stero rezimu,skoro bez suma .Ne bih da reklamiram strance "preko Dunava" ali kad slusam npr muz.emisije na radio Osijeku (Fonogram - sreda od 22h)ja se svaki put zaprepastim...Svaki put bih se zakleo da to bolje zvuci nego 80% cd-a koje imam,bilo originali, bilo bugari. Cist,lep zvuk,prirodan udarac cinele,prelepo...Eeeeej,gde smo mi...