Jump to content


GTA ili sta se igra?


box

Recommended Posts

The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_cover.png

I?

Niko?

OdliÄna je, ama baÅ¡, baÅ¡!

Da bi to igrao treba da uzmem zajedno godiÅ¡nji odmor + na njega nadovežem bolovanje + slobodan dan za slavu i sve to da uklopim sa nastupajućim novogodiÅ¡njim praznicima :D . Å¡alim se, igra je odliÄna, ali zahteva dosta slobodnog vremena. Sa druge strane za King's Bounty (sve verzije) se uvek naÄ‘e vremena :rolleyes: . U iÅ¡Äekivanju nove ekspanzije:

post-10131-0-45381700-1324312608_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_cover.png

I?

Niko?

Odlična je, ama baš, baš!

Jbg, nema se vremena. Lako je vama muzičkim filozofima. Ili je pravilno filozofskim muzičarima? Mada se i "muziskim filozofičarima" uklapa... U svakom slučaju, kao što reče Pirate, anti-stres terapija na dnevnoj bazi se redovno konzumira u vidu dobrog, starog:

Counter_strike_Wallpaper_3s.jpg

Sat vremena rokanja, i mrtav osmeh...

Link to comment
Share on other sites

Pre neki dan postah vukodlak.... Od tad nisam igrao.

Oooo daaaa, vukodlak.... Uletiš u utvrđenje i potamaniš sve što se mrda... jedino što nemaš neke koristi od toga jer nit leveluješ nit mož da skidaš opremu sa lešina. Al ipak, kad me smore predavanja i profe me iznerviraju, a ja samo malo da si dam oduška... :boxing

A igra je stvarno genijalna, nabildovao sam 30-ti level, a da nisam ni Äetvrt glavne priÄe raspleo, tolko ima materijala sa strane! Sramota me da priznam da se vidi praÅ¡ina na gramofonu. Ok da prespavam par predavanja zbog celonoćnog questa, ali da zapostavim muziku? :oops:

E sad ću da se samokaznim jednim Gallagherom! Prijatno veÄe! :wave2

Link to comment
Share on other sites

A igra je stvarno genijalna, nabildovao sam 30-ti level, a da nisam ni Äetvrt glavne priÄe raspleo, tolko ima materijala sa strane!

Ha!

Level 45 na expert dificulty a jedva da sam zagrebao main quest.Bez level-ovanja putem kojekakvih glitch-eva, samo lagano istražujem.

A odavno sam napravio i kompletan Dragonscale armor ;-) .

:wave2

Link to comment
Share on other sites

A odavno sam napravio i kompletan Dragonscale armor ;-) .

:wave2

Expert difficulty se podrazumeva, nismo devojÄice... A trenutno furam Ebony armor (crn, lep, moćaaaan), Dragonscale je u Å¡krinji u mojoj kućici, žena ga Äuva dok ne nauÄim neku neviÄ‘enu vraÄ‘binu da ga opÄaram! :wave2

Link to comment
Share on other sites

To, majstore!

Ja vozim light armor ali voziću i heavy, ebony armor je baÅ¡ lep a daedric joÅ¡ lepÅ¡i.Pritom ima i veći base armor value od dragon armora.Imam i solidnu koliÄinu daerda srca.Biće zabavno kad napucam enchanting.

Moj Dragonborn je Dark Elf (ljubitelj sam Morrowind-a) i zove se Opajdara.SimpatiÄna mada malo istroÅ¡ena cica vatrenih oÄiju i moćnog udarca.

Link to comment
Share on other sites

Od light armora teram Nightingale, lepo je opÄaran i sav je mraÄan, mistiÄan, vrlo upotrebljiv kako za Thieves Guild questove tako i za ostale skrivalice/Å¡unjalice/saÄekuÅ¡ice (Dark Brotherhood)...

A Å¡to se tiÄe mog alter-ega, Srle je zgodni baja Imperial (prvi put otkad igram Elder Scrolls, bio Orc, Elf i Argonian u Oblivionu pa reko aj da budem malo normalan), voli dual-wielding, ali je i veoma umeÅ¡an sa maÄ‘ijama, u poslednje vreme uživa u radostima streljaÅ¡tva (high-end elfovski luk, omaÄ‘ijan da hvata duÅ¡e i krade healte, u odliÄnoj je sinergiji sa glass strelama)... Nego, koliki je uopÅ¡te maximalni level?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...