Jump to content


Omiljene serije


zoltan

Recommended Posts

Dok ne dodje "Contorno"(5).E odatle kreche hevi metal :heat :heat .

 

Shteta shto je treca sezona finalna,al ce zato ovih resto epizoda da budu razbijaljke.Josh ako stigne da se pojavi Klaris,poshto su je planirali za chetvrtu sezonu,pa da bidne moj film nimero uno uz Fight Club

 

The Silence of the Lambs  :klanjanje :klanjanje :klanjanje

 

http://www.imdb.com/title/tt0102926/?ref_=nv_sr_1

 

 

br9pMfF.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pratio sam nastavke (i neke nove serije) sledecih serija, da podelim zapazanja:

True Detective - dobra druga sezona. Greska nastaje kad ljudi uporedju sa prvom. Treba gledati kao posebnu pricu jer druga sezona to i jeste. Uopste nije zamrseno i komplikovano za pracenje, taj utisak forsiraju oni koji ionako sve gledaju jednim okom, dok drugim na tabletu fejsbuÄe, a trecim pisu poruke, dakle, tinejdzeri i hipster elita.

Wayward Pines - razocarenje na kvadrat, odgledao celu. Utisak na kraju je jos gori, bull shit od serije.

Ray Donovan - dobar pocetac trece sezone, lagana serija, dobri likovi, uz dodatak stereotipnih likova, sve u svemu, pratim sa uzivanjem.

Humans - engleski rimejk neke skandinavstine. Zanimljivo, los budzet, likovi od dobrih do odvratnih uloga, uz izuzetak William Hurta koji je blago receno odlican.

Mr. Robot - nova serija, odlicna, zasad. Vrlo neobicno izvedena poznata prica, palac gore. Pojedini momenti serije su stvarno fenomenalni. Likovi sjajni, vecinom, rezija na nivou.

Rectify - moj favorit. Prosle godine sam stavio prvu sezonu True Detective kao najkvalitetniju seriju, verovatno sa pravom. Nastavak Rectify (celokupna serija) je sigurno pi kvalitetu jedna od najboljih koje sam ikada gledao. Apsolutno sjajno, tvrdim. Rezija se ne istice jer su likovi, dramaturski, tako mocni da nema potrebe. Ovo je najveci kompliment reziseru. Svaki lik u seriji je u toj meri dobro odglumljen da seriju pratim kao hipnotisan. Vrhunska stvar.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Pratim  "Preljub" na HRT-u, The Affair u originalu. Složena braÄno/porodiÄna drama ispriÄana iz perspektive poÄinilaca preljube Noe (Dominic West iz "Wire"), pisca i nastavnika i Elison, udate konobarice koju upoznaje u Montoku gde provodi leto na bogatom imanju svog tasta. Ovo sam maksimalno uprostila, inaÄe je serija kompleksna, sa dosta likova, sporednih priÄa, jako lepo snimljena i dobro napisana. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Til6Nt2ps9s

Link to comment
Share on other sites

:nerd

 

OdliÄna je afera. Druga sezona poÄinje 4. oktobra, jedva Äekam.

Heh, izvinjavam se, nisam ispratila preporuku. Mislim da je ostala joÅ¡ jedna epizoda prve sezone, znaÄi, pauza do oktobra. Ja sam odluÄila da neću viÅ¡e da gledam sezonu epizodu po epizodu kao Å¡to sam iz nestrpljenja radila sa nekim serijama. Razvodnji mi ugoÄ‘aj.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam odluÄila da neću viÅ¡e da gledam sezonu epizodu po epizodu kao Å¡to sam iz nestrpljenja radila sa nekim serijama. Razvodnji mi ugoÄ‘aj.

Slazem se. Strpljenje je keva.

Pokusaj da pocnes seriju Rectify ako imas vremena, nedavno je zavrsena. Ima tri sezone, po mom skromnom misljenju jedna od najboljih serija otkad je poceo ovaj tv shows comeback. Likovi su stvarno odlicni, nisam video tako dobro prikazanu tenziju meÄ‘' karakterima, sve je u svakom trenutku na ivici pucanja, iako znaÅ¡ da neće do toga doći Äini ti se da samo Å¡to nije. Sporedni likovi su najbolje izgraÄ‘eni od svih serija Å¡to sam gledao.

Link to comment
Share on other sites

Pratim "Preljub" na HRT-u, The Affair u originalu. Složena braÄno/porodiÄna drama ispriÄana iz perspektive poÄinilaca preljube Noe (Dominic West iz "Wire"), pisca i nastavnika i Elison, udate konobarice koju upoznaje u Montoku gde provodi leto na bogatom imanju svog tasta. Ovo sam maksimalno uprostila, inaÄe je serija kompleksna, sa dosta likova, sporednih priÄa, jako lepo snimljena i dobro napisana.

https://www.youtube.com/watch?v=Til6Nt2ps9s

Ovako uprosceno nama sredovecnima zvucalo je vrlo privlacno. Nije ni trebalo komplikovati😃

Trotere, izvini sto se ne obazirem na tvoje preporuke.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...