steve_pan Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 1 hour ago, 空也 said: @steve_pan Evo i ja upravo probao, radi bez problema. Da li si probao sa nekog drugog kompjutera/telefona? Da pristupiš sa neke druge mreže? Možda da probaš drugi browser? Ili Tor, ako postoji neki problem sa tvojom IP adresom? Da li ti je možda browser podešen da pristupa samo secure (https) sajtovima? Po difoltu Tapeheads nije secure: Probaj da u polje za adresu ukucaš https umesto http. Znači https://www.tapeheads.net/ umesto http://www.tapeheads.net/ Probao sve, na vise racunara, tel, itd.. sve sto sam mogao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
空也 Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 9 minuta ranije, steve_pan said: Probao sve, na vise racunara, tel, itd.. sve sto sam mogao.. Da li si probao van kuće, tj. sa druge mreže/IP adrese? Probaj sa Tor browserom: https://www.torproject.org/download/ Da ponovim ptanje: 2 sati ranije, 空也 said: Šta tačno dobijaš kao rezultat kada pokušaš da pristupiš sajtu? Uopšte ne možeš da pristupiš sajtu, tj. ne vidiš nikakav sadržaj, ili samo ne možeš da se uloguješ kako bi postovao na forumu? Ja nisam član, pa ovo drugo ne mogu ni da probam. Nemam ideju šta bi mogao da bude problem, pošto ja problema sa pristupom nemam. Koji ti je internet provajder? Meni je MTS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
空也 Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 Evo sada sam probao Tor i sa njim ne radi! Tapeheads sajt izgleda prepoznaje da sam pokušao da pristupim preko Tor mreže i blokirao mi je pristup. Možda je nešto slično i kod tebe slučaj? Da li koristiš neki VPN ili nešto slično? Sa svim ostalim browserima koje imam na kompjuteru (Safari, Opera i Firefox) nemam nikakvih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
空也 Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 Znači šta ti tačno piše u browseru kad pokušaš da pristupiš sajtu? Neka greška, kao što je ova "403 Forbidden"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
空也 Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 Da li si možda bio banovan na Tapeheads forumu? U tom slučaju može biti blokirana tvoja IP adresa. Izgleda da neki sajtovi hoće i da banuju ako im se pristupa preko Tor-a: Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_pan Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 44 minutes ago, 空也 said: Znači šta ti tačno piše u browseru kad pokušaš da pristupiš sajtu? Neka greška, kao što je ova "403 Forbidden"? Da, ako sam banovan, nemam ideju zasto, cak nisam ni skoro postovao nista, isto koristim MTS firefox, chrome.. nista ne pomaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
空也 Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 'Si probao sa druge IP adrese? Recimo, ako nisi ranije, da se povežeš mobilnim internetom preko telefona (prethodno izbrišeš sva podešavanja i kolačiće za sajt)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_pan Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 2 minutes ago, 空也 said: 'Si probao sa druge IP adrese? Recimo, ako nisi ranije, da se povežeš mobilnim internetom preko telefona (prethodno izbrišeš sva podešavanja i kolačiće za sajt)? Jesam, isto nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willi Studer Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 Koji ti je username na Tapeheads, da proverim. EDIT: status ti je uredan, stoji na profilu da si poslednji put posetio forum 22.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_pan Posted June 10, 2022 Report Share Posted June 10, 2022 11 hours ago, Willi Studer said: Koji ti je username na Tapeheads, da proverim. EDIT: status ti je uredan, stoji na profilu da si poslednji put posetio forum 22.5. Tada sam od prilike mogao bez problema na forum. username: steve_pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
空也 Posted June 10, 2022 Report Share Posted June 10, 2022 19 sati ranije, steve_pan said: Jesam, isto nista. Ako si iz nekog razloga greškom blokiran, jedino ti preostaje da probaš da pristupiš forumu sa neke druge IP adrese (komšija, neki kafić, restoran, itd), i sa uređaja sa kojeg se nisi ranije logovao, ili da zamoliš nekoga od poverenja da se sa njegovog kompjutera sa tvojom lozinkom uloguje u tvoje ime, pa da vidiš sa administratorima u čemu bi mogao biti problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_pan Posted June 10, 2022 Report Share Posted June 10, 2022 5 hours ago, 空也 said: Ako si iz nekog razloga greškom blokiran, jedino ti preostaje da probaš da pristupiš forumu sa neke druge IP adrese (komšija, neki kafić, restoran, itd), i sa uređaja sa kojeg se nisi ranije logovao, ili da zamoliš nekoga od poverenja da se sa njegovog kompjutera sa tvojom lozinkom uloguje u tvoje ime, pa da vidiš sa administratorima u čemu bi mogao biti problem. Izgleda da mi to jedino preostaje. Hvala svima na pomoci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bokkie Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 Ja se upravo ulogovao na svoj nalog bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 On 2.6.2022. at 1:40, Susurin said: Video ga ja uzivo. Imali su i neke receivere slicnog izgleda pa su se vizuelno slagali u kompletu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susurin Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 10 sati ranije, giZ_Mo said: Da, to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Прелеп комад Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 Знам да није дек ал' ово је стварно мислим да нико није вид'о. Делује као да је неко ово правио...у кућним условима... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willi Studer Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 Ne razumem kako je autoreversni s jednim kapstanom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 А ко каже да је аутореверсни?Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willi Studer Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 Ja vidim komade PLAY u oba smera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 Ма то је покушај који није заживео..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex67 Posted September 26, 2022 Report Share Posted September 26, 2022 Malo zamrla ova tema. Pre neki dan nadjoh jedan Dual C822 u problemima - ne radi transport. Mala zabava za zimske dane (slika je sa net-a). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dražo Posted September 26, 2022 Report Share Posted September 26, 2022 Super za podsecanje na temu, taman se setih da htedoh nesto da pitam. Posle 20 i kusur godina od mog poslednjeg koriscenja kaseta (najeftinijih, na budzet linijama, kasetasima, vokmenima - vise od toga se u to vreme nije moglo), od pre neku godinu sam nabavio svoj prvi ozbiljniji dek (kao zasebnu komponentu). Nakamichi BX300, u odlicnom stanju, uz dodatni Goxov servis od nedavno. Dalje, posto stotine i stotine starih kaseta uglavnom vise i nemam (i to sto imam nije ocuvano), poceo sam da kupujem domace albume (ili originalne strane - ne licence) koji su mi preskupi na vinilu. A uz (zaludno) kolekcionarstvo ideja mi je da snimam delove programa kanala Radio Beograda, ono sto zaista valja i zasluzuje da bude zabelezeno, a da ne postoji (ili ne bar lako i dostupno) za poslusati na nekom drugom nosacu zvuka (kao npr. album "Incidents And Moments" Vokija Kostica, koji je u vinil formatu (jedinom) otisao u nebesa sa cenom, a jednom ga slusah na Radio NS1, pa valjda ce biti nekada ponovo...). Elem, u vezi tog snimanja, kupio sam (na KP) dve metalke, i letos na njih snimio prenos finalnog takmicenja na Saboru trubaca u Guci, radio Bg1 prenosio (moj prvi susret u zivotu sa kvalitetnim trakama za snimanje). Malo je reci da sam odusevljen, kako kvalitetom snimka, tako i celom procedurom podesavanja, snimanja, numerisanja... E sad. Zeleo bih i dalje da snimam, tako s vremena na vreme vredne stvari sa R.Bg-a. Moze se reci da sam se navukao na kvalitet snimka na ovim metalkama. No, ipak je to poskupa zanimacija. Pa je pitanje za iskusnije - koje bi kasete preporucili u ovu svrhu, a da su kod nas dostupne? Mogle bi cak i metalke, ali da su za neke razumne novce, 30-40-50 evra po kaseti ipak ne mogu da priustim. Istina je da je u ovoj temi (kao i u namenskoj o kasetama) bezbroj puta pisano o ovome, no to je ukupno 600-700 strana, nema sanse da ikada iscitam sve to, i izvucem meni korisnih par zakljucaka. Dakle, da ponovim jos jednom, pitanje je: Koje konkretno kasete preporucujete za snimanje radio programa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizakk69 Posted September 26, 2022 Report Share Posted September 26, 2022 Ja jos uvek snimam kasete sa ploča eventualno nešto sa cd,kad pravim kompilaciju. sa radia ponekad kad probam traku, ali od hrom traka najbolje su se pokazale maxell xl 2s, tgk sa x, basf maxima, tp4, mada i normalke tdk ad, ad x i maxel ud, ud1,ul, zavrsavaju posao. Poslato sa AMN-LX9 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krca44 Posted September 26, 2022 Report Share Posted September 26, 2022 Odlican snimak sa radija se moze postici i sa hrom trakama, imam par snimaka bas onoga o cemu pricas i kvalitet je neverovatan s obzirom na format na kojem se snima. Maxell XLII trake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now