Jump to content


Kaset Dekovi


ScepanBG

Recommended Posts

Uzvarb, ja ti se iskreno divim uz dubok naklon!

Ne znam samo kako te nije mrzelo da se toliko zamajavaÅ¡, ili možda postoji neki poseban razlog? Hoću da kažem, ako si naprosto hteo da imaÅ¡ kaset dek, mogao si kupiti za male pare na KP neki sa jednsotavnijom mehanikom, odnosno sa viÅ¡e motora i manje zupÄanika.

Restaurirao sam i ja sve i svaÅ¡ta, ali nikada neku mehaniÄku spravu, samo suvu elektroniku. ÄŒak sam se i magnetofona rastosiljao (Philips N4520) kada je nabavka traka postala baÅ¡ problem sa skupim reÅ¡enjem. A gramofon, Dual CS604, mi je, hvala bogu, direktan pogon, nema kaiÅ¡eva i kojeÄega. Ma brate, Äak mi je i veÅ¡ maÅ¡ina, LG, sa direktnim pogonom! Mehanika je uvek teÅ¡ka kaka, svakih malo-malo pa neÅ¡to treba Å¡telovati, podmazati, a kada crkne, obiÄno si obrao bostan, bos po trnju, sa grlom u jagodama.

Sve hvalim boga Å¡to mi je ceo sistem na 50 cm od mene, pod rukom, pa mi ne treba ni motorizovan pot za glasnost, ni daljinska komanda.

Zato, svaka tebi Äast bato Å¡to si ovo izvukao, lepo mi doÄ‘e da kupim kapu samo da mogu da ti je skinem. Ja ne bih imao živaca, priznajem.

Link to comment
Share on other sites

Љубитељи каÑет декова Ñу Ñекта.

 

:wave2

Ma u redu je to, nema frke, ali ipak, toliko se namuÄiti da spaseÅ¡ baÅ¡ taj jedan dek, a mogao si za malo para da kupiÅ¡ da kupiÅ¡ neÅ¡to sa viÅ¡e motora i manje zupÄanika?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...