suca77 Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Eumig izgleda brutalno dobro , ali Studer A 721 je posebna prica . Verujem da je to jedan od najboljih koje imas. Cestitke i za JVC , takva sprava se ne propusta . U zdravlje Retro , ziv i zdrav nam bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro-Man Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 9 sati ranije, suca77 said: Eumig izgleda brutalno dobro , ali Studer A 721 je posebna prica . Verujem da je to jedan od najboljih koje imas. Cestitke i za JVC , takva sprava se ne propusta . U zdravlje Retro , ziv i zdrav nam bio Sučo hvala Da Studer je zaista priča za sebe, fantastičan dek koji naprosto obožavam ali i on se čini nekako manji kraj Eumiga FL-1000. Danas sam snimao na običnu TDK normalku i to jednostavno nije za povjerovati, naravno prisutan je šum na praznom dijelu trake ali Dolby tako dobro radi da ga jednostavno želim koristiti iako baš to uvjek izbjegavam. Ono što još više iznenađuje je frenkvetni opseg i dinamika, kao da se ne radi o normal traci, ja sam opet sretno zaljubljen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 1 sat ranije, Retro-Man said: Sučo hvala Da Studer je zaista priča za sebe, fantastičan dek koji naprosto obožavam ali i on se čini nekako manji kraj Eumiga FL-1000. Danas sam snimao na običnu TDK normalku i to jednostavno nije za povjerovati, naravno prisutan je šum na praznom dijelu trake ali Dolby tako dobro radi da ga jednostavno želim koristiti iako baš to uvjek izbjegavam. Ono što još više iznenađuje je frenkvetni opseg i dinamika, kao da se ne radi o normal traci, ja sam opet sretno zaljubljen. Retro drago mi je da si prigrlio EUMIG,i zelim ti da u svakom deku i uredjaju uzivas svakog trenutka,kao sto si i do sada cinio.Veliki pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullitt Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 1 hour ago, Retro-Man said: Sučo hvala Da Studer je zaista priča za sebe, fantastičan dek koji naprosto obožavam ali i on se čini nekako manji kraj Eumiga FL-1000. Danas sam snimao na običnu TDK normalku i to jednostavno nije za povjerovati, naravno prisutan je šum na praznom dijelu trake ali Dolby tako dobro radi da ga jednostavno želim koristiti iako baš to uvjek izbjegavam. Ono što još više iznenađuje je frenkvetni opseg i dinamika, kao da se ne radi o normal traci, ja sam opet sretno zaljubljen. Gospodine Retro, neka si nam živ i zdrav, a to što si ponovo zaljubljen - neprecenljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro-Man Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 Profesore, Bullitt hvala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro-Man Posted June 27, 2016 Author Report Share Posted June 27, 2016 Evo još jednog uređaja za moju kolekciju, Radi se o Technicsovom parametarnom Equalizeru SH-9010 iz njihove čuvene serije koju slažem več dugi niz godina. Nakon što sam konačno nabavio i njega sad mi nedostaje samo komponenta sa VU metrima koja je izuzetno rijetka ali ako je suđena več če se odnekud pojaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullitt Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 čestitam Retro za Technicsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro-Man Posted June 27, 2016 Author Report Share Posted June 27, 2016 9 minuta ranije, bullitt said: čestitam Retro za Technicsa Bullitt hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdragoslavm Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Ako moze malo jasnije , sa vise svetla , fotografije . Link to comment Share on other sites More sharing options...
safet Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 mislim da je Retro umetnik u skupljanju aparata a ne u slikanju. čak i ovako deluje moćno svaki njegov uredjaj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro-Man Posted June 28, 2016 Author Report Share Posted June 28, 2016 5 sati ranije, mdragoslavm said: Ako moze malo jasnije , sa vise svetla , fotografije . Nikad ne slikam sa blicem jer su te slike za mene neprirodne, najbolje slike su ipak na otvorenom ali ja imam vremena samo uveče. Slike si mi loše jer u cijelm dnevnom boravku je led rasvijeta što je super za potrošnju ali pakao za slikanje. Što je tu je, te slike si ionako informativnog karaktera čisto da se vidi o čemu se radi, sory ako vam to smeta ali trenutno ne mogu bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokijana Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 On 6/27/2016 at 21:23, Retro-Man said: Evo još jednog uređaja za moju kolekciju, Radi se o Technicsovom parametarnom Equalizeru SH-9010 iz njihove čuvene serije koju slažem več dugi niz godina. Nakon što sam konačno nabavio i njega sad mi nedostaje samo komponenta sa VU metrima koja je izuzetno rijetka ali ako je suđena več če se odnekud pojaviti. Pojavilo se......http://www.kupujemprodajem.com/Vintage-Technics-SE-9600-35091574-oglas.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 1 sat ranije, rokijana said: Pojavilo se......http://www.kupujemprodajem.com/Vintage-Technics-SE-9600-35091574-oglas.htm Одличан комад! Link to comment Share on other sites More sharing options...
judge Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 24 kg-teška kategorija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaa zmaju! Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Al` to nije ono sto Retro trazi. Nego ovo http://www.kenrockwell.com/audio/technics/sh-9020.htm 400 eura Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaa zmaju! Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 A ovaj otiso za 50 doloresa http://www.ebay.com/itm/Technics-SH-9020-Power-Meter-Unit-for-SH-Series-Components-/251801320708 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro-Man Posted July 3, 2016 Author Report Share Posted July 3, 2016 6 sati ranije, aaa zmaju! said: Al` to nije ono sto Retro trazi. Nego ovo http://www.kenrockwell.com/audio/technics/sh-9020.htm 400 eura Zmaju e baš to tražim, stvarno je rijetka komponenta ali još sam mlad pa ču se dalje nadati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro-Man Posted July 3, 2016 Author Report Share Posted July 3, 2016 1 minut ranije, Retro-Man said: Zmaju e baš to tražim, stvarno je rijetka komponenta ali još sam mlad pa ču se i dalje nadati Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 6 sati ranije, aaa zmaju! said: A ovaj otiso za 50 doloresa http://www.ebay.com/itm/Technics-SH-9020-Power-Meter-Unit-for-SH-Series-Components-/251801320708 Много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaa zmaju! Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaa zmaju! Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Retro, neka je zdravlja samo, a izletece vec neki komad😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaa zmaju! Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 A ovaj otiso za 50 doloresa http://www.ebay.com/itm/Technics-SH-9020-Power-Meter-Unit-for-SH-Series-Components-/251801320708 Много. A bre Ston, jedan 400€, drugi 40€, i tebi skup ovaj drugi...e jesi cicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 7 minuta ranije, aaa zmaju! said: A bre Ston, jedan 400€, drugi 40€, i tebi skup ovaj drugi...e jesi cicija. Нисам циција него дати пуно пара за лимену кутију са два инструмента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexx Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 14 sati ranije, stoN_Cold said: Нисам циција него дати пуно пара за лимену кутију са два инструмента Kolekcionarstvo i racionalnost vrlo retko idu zajedno, i potpuno je besmisleno raspravljati o realnoj ceni nečeg ovakvog, gde funkcija apsolutno nije primarna kategorija. Edit: A da si cicija, cicija si... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 8 minuta ranije, Zexx said: besmisleno raspravljati o realnoj ceni Не расправљам се него само кажем/пишем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now