Jump to content


Šta se gleda?


accuphase

Recommended Posts

2 sati ranije, brijac said:

Dylan Dog i drugi, i ja sam ih citao :) Ali da su Marvel i DC isti, ni blizu :D Marvel je zemlja duga i slatkisa gde je DC zemlja horora i mraka. Licno preferiram DC, jednostavno nema previse superheroja sa raznoraznim mocima, mnogo mracnija i dublja lora. U prevodu Marvel *****, long live DC :) 

Ne razumemo se Brijač. Suštinski, rekao bih. Marvel i DC jesu isti Sebastijan!!!:D E da ga y......es jesu. Čak ni Dylan Dog ne spada u klasu onih koje sam čitao. Dodao bih Huga Pratta i Enki Bilala ..... Milo Manara....... sve prva svetska liga!!!  Ovi Ameri su dečije obdanište.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Film je jako neobičan, može se reći da je čudan, ali daleko od teškog sr...., mislim da si očekivao klasičnog Tarantina, a ovaj film to nije. 

Svakako pogledati, meni ima nešto što me je nateralo da odgledam celih 160 min. Nadam se da znaš ko su likovi na kraju filma ?

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, giZ_Mo said:

Филм је итекако добар е сад' што нема цртаних ликова па се појединцима не свиђа то је већ нека друга прича.

Onda nisi gledao druge Tarantinove filmove ako ti je ovaj itekako dobar osim muzike nema priču dramaturški loše nema ništa zanimljivo jedino da se ubiješ od dosade budimo realni pao si na ocenu IMDB (7.9) a tamo je sve nameštaljka. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Vlajo said:

Meni je ovaj film vrlo dobar, skoro odličan :)

Morao bi da razmislis ako je ovo istina prst na čelo pa da ponovis gledanje svih dobrih filmova uključujući i Tarantinove prve filmove.Ne teraj me da ti dam domaći iz kinematografije koji su to 100 filmova koje moraš pogledati pre nego što umreš. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, perodeformero said:

Ovaj film se gleda u bioskopu a usput je poželjno malo znanja iz klasične kinematografije i istorije.

Klasična kinematografija nema veze sa ovim promašajem godine, a što se tiče istorije mislim da je to neko snimio mnogo davno i mnogo mnogo bolje nego ovaj baja što je prolupao od cocaina to jest Tarantino pa nas smara sa nekim glupostima ko i svaki narkić lupeta gluposti. Jedino se može reći za Decapria da je solidan a Bred onako jaka 3.Da sam u bioskopu dao 400 dinara tražio bi da mi vrate pare jer stvarno sramota , ovaj film je samo za Fanove Tarantina koji ne priznaju da im je ljubimac prolupao i da nema više šta da traži u Holiwoodu. Isto se desilo sa još jednim velikim uslovno rečeno režiserom Pedrom Almodovarom i on svaki film kasniji lošiji od prethodnog da bi ovaj poslednji prekinu gledanje posle 15 minuta. U nedostatuku dobrih Američkih filmova preporučujem Korejske Francuske Norveške i td. koji su odlični filmovi imaju priču zaplet akciju dramu a poneki i komediju.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...