Džontra Volta Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Vidite li kuÄe negde na ovoj fotki? Kažu da mu treba novi dom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džontra Volta Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
machinori Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Vidite li kuÄe negde na ovoj fotki? Kažu da mu treba novi dom... Ko na ovoj slici vidi kuce, gej je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Ја видим три кучета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džontra Volta Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Ја видим три кучета. onda 3xgej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pera451 Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Ma nije, nego se sa godinama vid izostrava, covek bolje uocava detalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bujodrag Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Odbijam da se ložim na svaki dekolte k'o bubuljiÄavi tinejdžer. Imam stila i ukusa i na slici, u prvom planu, vidim ne naroÄito simpatiÄno kuÄe. Ostalo nije vredno daljeg pominjanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VU metar Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Na nivoU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džontra Volta Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Na nivoU. ..ma kakvi! Nego, stigle godine..pa ljut Å¡to se žilica slabo diže, odliÄno vreme da se glumi nivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
machinori Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Odbijam da se ložim na svaki dekolte k'o bubuljiÄavi tinejdžer. Imam stila i ukusa i na slici, u prvom planu, vidim ne naroÄito simpatiÄno kuÄe. Ostalo nije vredno daljeg pominjanja. Imas stila i ukusa za sta? Posto za dekolte nemas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pera451 Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Buja je mlad momak sa stavom . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlaka Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Buja je mlad momak sa stavom . Ala mu je stav.....cccccccc,ko bi rekao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajo Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 ..ma kakvi! Nego, stigle godine..pa ljut Å¡to se žilica slabo diže, odliÄno vreme da se glumi nivo. Žilica ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VU metar Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Ja sam proÄitao žliÄica pa doveo u vezi sa Linoladom i niÅ¡ta mi nije bilo jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bujodrag Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Hajde, hajde, Džontra, ima daleko boljih slika za takvu vrstu fora. Ova je Äista Å¡abanija, može da prodje eventualno u BorÄi. Vreme je da se elitizam vrati na Forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
machinori Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Hajde, hajde, Džontra, ima daleko boljih slika za takvu vrstu fora. Ova je Äista Å¡abanija, može da prodje eventualno u BorÄi. Vreme je da se elitizam vrati na Forum. Hoces da kazes da su Borcani "sabani"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djape48 Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 A neka smesna slika, hmm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džontra Volta Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 A neka smesna slika, hmm? evo jedna za cika Buju: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džontra Volta Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bujodrag Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Hoces da kazes da su Borcani "sabani"? Mnogi jesu. Radio sam tamo, par nedelja, totalna kaubojÅ¡tina i Å¡abanija. Mlado naselje, biće bolje. No, pravi razlog za spominjanje je: Džon Travolta je iz BorÄe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bujodrag Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džontra Volta Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Mnogi jesu. Radio sam tamo, par nedelja, totalna kaubojÅ¡tina i Å¡abanija. Mlado naselje, biće bolje. No, pravi razlog za spominjanje je: Džon Travolta je iz BorÄe. TaÄnije, iz BorÄe Grede! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bujodrag Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 E, taj je pionir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomiKnight Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Interesantno je zapaziti da neko ko prica o nekom nivou, elitizmu, uzme pa iz cista mira uvredi izmedju ostalog i mene i to samo zato sto zivim u borci. Bas mi nekako drago sto ne pripadam eliti kojoj ocigledno pripada Bujodrag. Inace ljudi su manje vise svuda isti, i to ne mislim na naselja nego i gradove i drzave. Pre ce biti da se Bujodragu nije svidjao posao koji radi, niti sto mora da putuje do borce, pa onda utehu u svom nezadovoljstvu trazi u drugima. Inace Travolta je skroz super lik, to sto ima raznih oko njega koji ga koriste da zabave sebe kao i druge ljude koji konzumiraju youtube da bi ismejali druge i tako sebi dali vecu vrednost koja im je potrebna, ne znaci da ga treba provlaciti po forumima i olako ga omalozavati. Eto iz ono jako malo koliko sam poznavao Travoltu ranije, siguran sam da je mnogo bolji kao covek, od ljudi koji cene druge po mestu prebivalista. Shodno tome, i bez obzira na uvrede, meni ne smeta sto zivim u borci, a svakako mi je drago sto imam komsiju kao sto je Travolta. Eto toliko od offtopica od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebel Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Hajde, hajde, Džontra, ima daleko boljih slika za takvu vrstu fora. Ova je Äista Å¡abanija, može da prodje eventualno u BorÄi. Vreme je da se elitizam vrati na Forum. Ti si verovatno pravi predstavnik tog elitizma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts