Jump to content


.wv + cue -> audio cd


one mkII

Recommended Posts

Situacija:

download-ovani CDImage.wv i odgovarajući cue fajl, potrebno je od toga narezati kvalitetan audio CD.

Kako najbolje (tj. najkvalitetnije) i najjednostavnije (po mogućnosti bez među-konverzije u wav) to uraditi? Pomoću kojeg programa, kako i da li je potrebno još nešto instalirati (neki-koji? plugin) da bi se to uspešno obavilo? Po vama koji program za rezanje to radi najkvalitetnije (EAC, Burrrn, Nero, Easy CD-DA Extractor...) i na kojim diskovima?

Link to comment
Share on other sites

Nema potrebe za velikom filozofijom, stvar je jednostavna - konvertovanjem u wav nećeÅ¡ izgubiti niÅ¡ta, prema tome: omiljenim alatom za audio konverzije prebaci wv u wav i nareži programom koji standardno koristiÅ¡ za rezanje. Alternativno, i programi za rezanje verovatno poseduju odgovarajući plugin koji podržava ovaj format (ukoliko već nemaju native podrÅ¡ku), ja koristim Nero 6 i WavePack plugin se može skinuti sa stranice http://www.bitburners.com/nero-audio-plugins/ . Izbor diskova je već druga tema o kojoj vladaju najrazliÄitija miÅ¡ljenja i o tome se puno pisalo na forumu, ako te zanima potraži - definitivan odgovor svakako nećeÅ¡ dobiti a mislim da nam joÅ¡ jedna opsežna diskusija na tu temu stvarno nije neophodna.

Link to comment
Share on other sites

Situation:

  download ram CDImage.wv and the corresponding cue file, it is necessary to cut from that CD-quality audio.

  How best (ie highest quality) and easiest (preferably without the inter-conversion in wav) to do? With that program, how and whether it is necessary to install anything else (one-who? Plugin) in order to successfully implemented the? You think that cutting the program to work best (EAC, Burrrn, Nero, Easy CD-DA Extractor ...) and which drives [/ quote]

Feurio!

Plasmon black discs or Tayo Yuden

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...