Jump to content


FAQ-Pocetnicka pitanja


MRMOT

Recommended Posts

Danas sam malo razmislio o dodatnim temama... Petar je trazio "nekako detaljno objasnjenje za pozicioniranje zvucnika svih kutija ( bass reflex, kompresione, book shelf, podnostojeci... itd )". Iskreno, nisam siguran da to mogu da napisem (mada cu jos razmisliti / probati), jednostavno zato sto je najveci deo te "nauke" u sobi a ne kutijama... ali dacu sve od sebe.

Naravno, nema ljutis ako neko drugi prilozi neko drugo pitanje, ili jos bolje - neki odgovor :bounce.

P.S. Anubis se vec upisao :bounce - ko nije prepoznao njegov kraci tekst o makro i mikro dinamici.

Link to comment
Share on other sites

Tema je zakljucana jer je to FAQ. U temu ce biti smestani odgovarajuci postovi, po izboru administratora i moderatora, za koje se proceni da su odgovarajuci za takvu temu.

Drugim recima tema nije namenjena za postavljanje pitanja - za to vec sluzi ceo forum, vec za pravljenje izbora cestih pitanja, zajedno sa dobrim odgovorima - tako da neko ko zeli da postavi novu temu prvo procita FAQ, pa onda vidi da li je odgovor vec dat tu.

Znaci, FAQ sluzi da se ne bi stalno postavljala ista pitanja. Neki izbor sta ce ici u FAQ mora da postoji, pa taj izbore prave moderatori i admin. Ako mislite da je neko pitanje/odgovor za FAQ samo treba da skrenete paznju nekome od njih.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...