Jump to content


Lock teme "Obrazovanost publike i Nezavisno novinarstvo"


pooya

Recommended Posts

Kao prvo, evo linka zakljucane teme iz naslova:

http://www.hifi-forumi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=13552&st=0&sk=t&sd=a&start=45

A evo i komentara Äoveka sa kljuÄem i katancem:

"Tema je otiÅ¡la u pogreÅ¡nom smeru. Zainteresovane strane neka se rasprave na drugom mestu a uterivaÄi i komentatori neka se uzdrže na forumu. LOCK".

Da, jeste, popuno ispravno je primetio moderator da je tema otiÅ¡la u pogreÅ¡nom smeru no s obzirom na celu priÄu to je i popuno marginalno i bojim se da je to ujedno i jedino ispravno sto je moderator spoznao/preduzeo. Zapravo smatram su napisani komentar i akcija koju je preduzeo moderator potpuno neadekvatni i svakako viÅ¡e Å¡tetni nego korisni.

Prvo, za raspravu bilo koje vrste pa tako i za raspravu "zainteresovanih strana" potrebne su najmanje dve strane. U konkretnom sluÄaju ih nema jer je izostala reakcija druge, "nezainteresovane strane".

Drugo, buduci da je problem i nastao upravo na ovom forumu nema adekvatnijeg mesta da se problem to bar pokusa da resi dijalogom i javnom raspravom.

Traće, zar nije u interesu ovog foruma a pre svega njegovih Älanova da se o ovakvim stvarim javno priÄa pa makar tema i otiÅ¡la u pograsnom smeru?

ÄŒetvrto zar nije trebalo bar zakljuÄati oglas "nezainteresovanog" ako ga vec moderator ne zeli da banuje? Jel se ovde banuje samo za verbalne delikte uÄinjene pre svega prema administraciji foruma (preterujem, svesno)???

Tako treba, idemo dalje!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...