Vlajo Posted January 5 Report Share Posted January 5 Kempove podloške i spajkovi su vrhunski, neverovatno dobra izrada Quote Link to post Share on other sites
CoyoteKG Posted January 6 Report Share Posted January 6 Čim uzmem konektore za kablove, spajkove, tepih..., pozvacu vas na druzenje da cujete zvucnike. Quote Link to post Share on other sites
NL. Posted Saturday at 06:05 PM Report Share Posted Saturday at 06:05 PM novi Linn Majik stalci, umesto starih Lin Kan stalaka. Majik su malo vece i teze kutije od starih Kan, a na Majik stalcima stoje stabilnije i kruće, jer su stalci masivniji. Quote Link to post Share on other sites
Srecko Posted Saturday at 06:48 PM Report Share Posted Saturday at 06:48 PM Prelepo! Quote Link to post Share on other sites
sondek Posted Saturday at 09:00 PM Author Report Share Posted Saturday at 09:00 PM Verovatno zvuce dosta bolje sad kad su konacno na spajkovima.Probavsi sa dva Linn zvucnika sa ili bez spajkova razlika je zestoko u korist spajkova prema recimo bluetac .Linn Kan su sasvim drugaciji stalci,open frame tipa, pa je taj novi tip stalka sigirno bolji za Majik.Inace po meni treba originalni stalak koristiti kad god postoji dizajniran za zvucnik.Meni se btw. mali Majik vise svidja od velikih.Vise svakako volim kombinaciju malci+woofer nego floarstander.Mnogo lakse za uklopiti sa sobnom akustikom.Po meni je uz floarstander Majik 140 Sound optimisation je must have.Neverovatno koliko popravi zvuk...do te mere da zvuce ko neispravni kad se iskljuci...sjajna f-cija. Quote Link to post Share on other sites
Engine Posted 15 hours ago Report Share Posted 15 hours ago Boles' ne bira [emoji3]Toliko si oduševljen ovom grupom da ćeš kad-tad toster promijeniti zelenim znakom, nikad nije kasno Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Quote Link to post Share on other sites
džonibigud Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago Da li neko od poštovanih kolega sa foruma ima iskustvo kombinovanja nac-n272 sa pojačalima veće snage (≥60w)na bazi lampi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts