Jump to content


LINN & NAIM republika


sondek

Recommended Posts

18 minuta ranije, Delija said:

Nemoj da si smesan.

Covek kome se to desilo je dugogodisnji clan AVS foruma i ljubitelj i Naim i Dynaudio sprava.

Para vrti gde burgija neće :rolleyes:

Sad zagriženi naimomrsci sa ovog foruma slave ovakvu ,,vest,,! Živeli :cheers

Posle duuuge potrage našli smo nekog ko je imao negativno iskustvo sa Naim uređajima. Hajde da to zajedno proslavimo.

 

Link to comment
Share on other sites

Obzirom da se na 300000 pojacala nije jos zabelezio slucaj topljenja zvučnika zaista se treba napraviti VELIKO slavlje povodom crkavanje tuđe krave.To sto kod diyerskih skarabudževa svaki treći ne valja,svakih mesec dva se dopravlja,sto su vrlo cesto na granici bezbednosti nikom ništa,tu je covek, ma proradiće...oće to na vlažno vreme ...ma treba biti tolerantan,ostao čovek bez posla,nisu zice po standardu,trafo jeste malo slabiji,kondovi su od veš mašine ...ma Trolerancija ... Ups tolerancija.Dobro dosli ste na temu i forum ,smirite zivce,istresete povremeno kilo žuči pljuckanjem pod prozor ,nervira šef, nervira zena,mrzi vas tašta, nervira vučić ...ma sve dobro dok se od nervoze ne biju kad se dođe kući zena i deca ...ma samo udrite po forumu i po bilo kakvom vidu nečjeg zadovoljstva,valja se olakšati.

Btw treba samo videti reakcije ljudi bez trunke zluradosti tog foruma za pomenuti slucaj tehničke neispravnosti i reakciju vlasnika na to kako je reagovao diler i dve pomenute firme.Za svaki primer.

Link to comment
Share on other sites

Moj dobar drug iz detinjastva, inače pravnik po vokaciji i bivši policajac, smatra se našim vodećim ekspertom za poligrafsko ispitivanje, ali i za sekte, koje svrstava u pet različitih kategorija: satanističke, pseudohrišćanske, pseudohinduističke, sinkretističke i komercijalne. Sada mi je jasno i da ove poslednje, koje se ne bave religijskim pitanjima, nisu ograničene samo na kojekakve piramidalne šeme i kvazi-farmaceutske organizacije...:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

39 minuta ranije, sondek said:

kondovi su od veš mašine

Један од митова. У веш машинама су по правилу кондови врхунског квалитета предвиђени за дуготрајан рад у неповољним условима.

Link to comment
Share on other sites

1 sat ranije, Solderer said:

Један од митова. У веш машинама су по правилу кондови врхунског квалитета предвиђени за дуготрајан рад у неповољним условима.

Solderer stavi tu i tamo po nekog smeška. Ovako postovi su ti surovo ozbiljni.

Link to comment
Share on other sites

9 sati ranije, patason said:

mozemo da proslavimo zajedno sa svim srecnim vlasnicima naim cd plejera sa rikavela displejima....potraga i nije tako duuuga bila :nono

Da imam neku bitniju kolekciju CD-ova, sasvim sigurno bi Naim CD plejer ušao u najuži izbor. Ono što sam imao priliku da čujem, radilo je savršeno. Toliko o Naim CD plejerima.

Da se razumemo, ne mislim da su Naim uređaji savršeni, ali je činjenica da poseduju vrhunski kvalitet i (što je još važnije) takav je i zvuk koji izlazi iz njihove elektronike.Da je to tako, dovoljno govore recenzije u stranim časopisima i velikim procentom pozitivna mišljenja korisnika. Izuzmimo pristrasne Engleske komentare, u Nemačkoj su npr. recenzije uglavnom veoma pozitivne. Sem toga, korisnici Naim uređaja ako nešto prodaju, ne čine to zbog toga što žele da kupe uređaj nekog drugog proizvođača, već, uglavnom, što žele da unaprede sistem nekim Naim uređajem iz više klase. Ne žele da menjaju zvuk, već da od dobrog imaju još bolje.

Link to comment
Share on other sites

Molim vas da me ne kritikujete što prednje kutije stoje u polici, znam da je to veoma loše... a i sub treba da stoji na podu ...:wacko: 

Primetićete da Linn Kan stalci stoje diskretno sa leve i desne strane police... i tu iz prikrajka čekaju da dođe njihovo vreme, tj. da supruga popusti... :D

"Obećaš se da ćeš da izbaciš tu gvožđujriju, kad nameravaš to da uradiš?", pita žena.

"Neka ih još malo tu, za vikend ću.", kažem ja... i tako od letos. ;)   

Link to comment
Share on other sites

Probaj, sub da stavis u desni cosak, imace bolji odziv nego ovako. Kako rece NShappy, zvucnike samo podigni na policu. Ispod stavi elasticne podloske, moze od obicne gume.

Stalke, za sad skloni. Estetski, nije velika promena sto se tice WAF-a. 

Docnije, ako se steknu uslovi, zvucnike na stalke ispred police.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...