Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kao dvanaestogodišnjak sam u Velenju pao sa posuđenog APN-ejca.

Tada sam vozio motocikel prvi put, zadnji put i nikad više. :cheers

Ni kao suvozaÄ.

Volim Moto-susrete. Bio na nekoliko njih. Koji su to "derneci". Nema boljih!

Samo im razglasi nisu neka HiFa. Bolje zvuÄi cvilenje guma. Miris isto.

Safete, sjetio si me na Divlje jagode i pjesmu "Motori"

Al Äu da je "odvalim" kad poslije posla doÄ‘em kuÄi. Soimenjak mi dobro peva. :oops:

Posted

HAHAHAHAHAHA,

Focus Raven, Shimano XT full, Magura hidraulika kocnice, Hutchinson gume, Richey Comp felne, viljuska Magura Quake i jos mnogo toga.

To je BIKE :)

Da vidimo ciji je :):cheers:oops::P:)

Posted

Nista bez XTR-a i Cannondale !

HAHAHAHAHAHA,

Focus Raven, Shimano XT full, Magura hidraulika kocnice, Hutchinson gume, Richey Comp felne, viljuska Magura Quake i jos mnogo toga.

Da vidimo ciji je :):cheers:oops::P:)

Posted

:cheers

Jao to je sprava za one mangupe što se odvezu do najbližeg kafića, posedaju tako u punoj borbenoj opremi i ceo dan balavande o biciklaškom hardware-u, a od vožnje ništa. :oops: To nije bike to je eksponat!

Posted
HAHAHAHAHAHA,

Da vidimo ciji je :cheers:oops::P:):)

:)

Ja sem Raleigh imam Wichitu mountain sa Altus C20 ali me sramota reci u poredjenju sa Raleigh. Prijatelj ima neki full suspension karbonac sa felnom u kojoj je i bluetooth i XT. Posto je Sombor ravan volim City bike bez spoljnog menjaca kao u touringu jer ne smena ravnicarsska prasina

Posted

Ne mogu da verujem...Aloha zamlate, covek je predpostavljam mislio na "bikere" sa masinama jacim od jedne konjske snage..

@brco: majstor si da zakuvas temu i odvedes je u off..svaka cast... : thumbsup3

Posted
:P

Jao to je sprava za one mangupe što se odvezu do najbližeg kafića, posedaju tako u punoj borbenoj opremi i ceo dan balavande o biciklaškom hardware-u, a od vožnje ništa. :cheers To nije bike to je eksponat!

Ha, ljubomora je li. Ma da stanemo mi na crtu pa niz Kosutnjak, ali kroz sumu do Hajducke cesme. :oops::)

Posted
Ne mogu da verujem...Aloha zamlate, covek je predpostavljam mislio na "bikere" sa masinama jacim od jedne konjske snage..

@brco: majstor si da zakuvas temu i odvedes je u off..svaka cast... : thumbsup3

Zum Teufel, evo ga opet.

Pateticno :cheers