Jump to content


Grupna nabavka AMP i PSU PCB za Gainclone LM3886


sasar

Recommended Posts

Grupna nabavka AMP i PSU PCB za Gainclone LM3886 koje je uradio walter1, PCB će se izrađivati na vitroplastu bakarni vodovi, stop lak i bela štampa elemenata.

Krajnja cena za PCB će se znati po okonÄanju ove akcije a to je do sledeće nedelje 08.02.2009

file.php?id=12158

file.php?id=12157

Trenutno spisak izgleda ovako:

walter1 6xAMP + 3xPSU

sasar 2xAMP

miloradkuz 2xAMP + 1xPSU

ackopk 2xAMP + 1xPSU

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Jedna napomena: ploÄice će biti malo doterane, ovo je neka prva verzija. Na sugestiju sasar iz estetskih razloga biće skinute vrednosti komponenti, ostaće samo njihove oznake. Ako ima joÅ¡ nekih sugestija, predložite, imamo vremena do kraja nedelje za eventualne izmene.

E da, nadam se da se podrazumeva i izrada rupica na ploÄicama?

Link to comment
Share on other sites

Manite se zezanja, mladić je uporan i ne predaje se Å¡to je vrlina koju danas nije lako naći. Da je manje brzoplet, tojest, da ima malkice viÅ¡e strpljenja, bilo bi mu lakÅ¡e pomoći. Ali vidim, prestao je da trese kavez i strpljivo Äeka da se ploÄice pripreme i finaliziraju Å¡to je u svakom sluÄaju pozitivan pomak. Biće neÅ¡to od svega.

Link to comment
Share on other sites

Mozda ne bi bilo lose da se plocica malo prosiri i da se elektrolit Cm i mozda ako bi bilo potrebano Cs2 elektrolit odalje od ic kola. Da bi moglo da se ic kolo stegne na hladnjak ne preko rupe koja je predvidjena na ic kolu, nego da se stavi plocica preko ic kola i da se stegne sa dva srafa.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...