sondek Posted December 9, 2025 Report Posted December 9, 2025 On 30. 1. 2025. at 14:27, Gorfili said: 40ak biranih izdanja, uglavnom jugoton i pgp rtb, mada nađe se i po neka rca, emi, polidor... gomilu sam bacio ili poklonio još 90ih ? mada sve je to bilo oštećeno.. Baš nedavno videh ovo na kaseti... Lako sam zamislio kako je stavljam u kasetaš Renoa 5 koji sam nekad vozio. Quote
yaki Posted December 9, 2025 Report Posted December 9, 2025 Imalo je to svojih čari, kupovina neke hrom nešto ovo ono TDK kasete u komisionu, pažljivo razmotavanje celofana dok se sobom širio miris nove kancerogene plastike. Pa onda slušanje radija u niskom startu spreman da snimiš u nadi da u pola pesme neće krenuti reklama ili blebetanje spikera. Posebne jebačke kompilacije i tako to... 😁 Quote
Gorfili Posted December 9, 2025 Report Posted December 9, 2025 57 minutes ago, sondek said: Baš nedavno videh ovo na kaseti... Lako sam zamislio kako je stavljam u kasetaš Renoa 5 koji sam nekad vozio. Te u boji, zelene i žute, su mi uvijek bile omiljene.. Pravo oličenje 80ih... Quote
sweeT_Tooth Posted December 9, 2025 Report Posted December 9, 2025 Кад су боје поменуте ове су баш биле ин! Quote
sondek Posted December 9, 2025 Report Posted December 9, 2025 1 sat ranije, Gorfili said: Te u boji, zelene i žute, su mi uvijek bile omiljene.. Pravo oličenje 80ih... Zbog boje sam i poslao... A nije loš ni muzičar, među mojih top five😉 Quote
Vladimir Posted December 9, 2025 Report Posted December 9, 2025 9 sati ranije, yaki said: Posebne jebačke kompilacije i tako to... 😁 Takozvane "dahtalice" Nezahebljivi broj 1: Serge Gainsbourg & Jane Birkin - "Je t'aime... moi non plus" Quote
acazr Posted December 10, 2025 Report Posted December 10, 2025 French Kiss - Lil Louis je ipak malo dahtaviji Quote
sondek Posted December 16, 2025 Report Posted December 16, 2025 https://www.facebook.com/share/r/1A9jJPLCQx/ Quote
yaki Posted December 17, 2025 Report Posted December 17, 2025 Još kad sa sa pločama i kasetama vrate "devize devize" i benzin u flašama kole pa da klinci osete i taj gušt. 😡 Quote
sweeT_Tooth Posted December 17, 2025 Report Posted December 17, 2025 1 sat ranije, yaki said: Još kad sa sa pločama i kasetama vrate "devize devize" i benzin u flašama kole pa da klinci osete i taj gušt. 😡 И хипици приде.......... Quote
Recommended Posts