alex67 Posted January 8 Report Share Posted January 8 12 sati ranije, Gile said: Uh. Meni je najlepše mirisala tek otvorena Sony HF kaseta. Seca li se neko mirisa AGFA kaseta:)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted January 8 Report Share Posted January 8 12 sati ranije, Gile said: Uh. Meni je najlepše mirisala tek otvorena Sony HF kaseta. Ubedljivo najbolje su mirisale Sony trake, i to baš te sa slike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted January 8 Report Share Posted January 8 45 minuta ranije, alex67 said: Seca li se neko mirisa AGFA kaseta:)))) На покварена јаја Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajo Posted January 8 Report Share Posted January 8 Bogami Maxell XL2 imala je baš lep miris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted January 11 Report Share Posted January 11 Najvise sam voleo SKC berzu nedeljom ujutru, sav uzbudjen idem da kupim nove kasete, pa se tamo motam i gledam sta da pazarim, parim oci na kasete kao da sam na sajmu erotike pa te koje kupim prevrcem po rukama do kuce i ne skidam pogled sa njih, a tek osecaj raspakivanja i stavljanja u dek dok me miris opija ... i dan danas kupim po koju novu kasetu, kupim i stoji mi, ne raspakujem, samo siljim na njih i prisecam se starih lepih vremena. Doduse kupim i neke polovne koje sam voleo, cisto za arhivu i da ih provrtim kroz ruke malo. Skoro sam nalovio basf maximu design, polovnu ali u top stanju, bio sam srecan kao da sam kupio ne znam sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex67 Posted January 29 Report Share Posted January 29 Iz nekih boljih kasetaskih vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizakk69 Posted January 30 Report Share Posted January 30 Iz nekih boljih kasetaskih vremenaE to je već prava kolekcija. Jako mi je lepa ova tdk sf 100 siva, skoro snimao baš na taj model i iznenadio se kako je dobro ispaloPoslato sa AMN-LX9 pomoću Tapatoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex67 Posted February 28 Report Share Posted February 28 Malo otpakovanih kaseta - ova je snimljena negde 1984/ 1985, ni sam ne znam broj žurki koje je preturila preko glave i dan danas se čuje pristojno. Muzika za kasne sate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HMrules Posted March 1 Report Share Posted March 1 Jedno pitanje, koja je realna cena TDK SA X chrome kaseta i TDK MA metal kaseta i gde se mogu nabaviti povoljno? Imam Pioneer CT-656 troglavi dek i hteo bih da snimim nešto na kasete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted March 1 Report Share Posted March 1 realna cena https://novi.kupujemprodajem.com/marko-noveski/svi-oglasi/1468286/1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HMrules Posted March 3 Report Share Posted March 3 On 1. 3. 2023. at 20:57, Iron man said: realna cena https://novi.kupujemprodajem.com/marko-noveski/svi-oglasi/1468286/1 Naročito ako je cena beton 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted March 11 Report Share Posted March 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted March 11 Report Share Posted March 11 On 3. 3. 2023. at 20:56, HMrules said: Naročito ako je cena beton 🤣 Čovek je ozbiljan bolesnik, evo vam samo deo moje prepiske sa njim, dok nisam ukapirao sa kim imam posla.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts