Jump to content

Stereo sistem

Golum

Recommended Posts

• 2 months later...

Kao sto napisah u onoj drugoj temi mesto pleja zauzeo CEC pa sam sa ovim potezom za sada potpuno smirio svoje HiFi pretenzije. Tuner je takodje dojezdio na svoje mesto u polici i za njegov finalni izgled tj. izgled kao da je izasao iz fabrike sve zasluge pripadaju drugaru Patasonu kome se ovde javno zahvaljujem ne samo za rad oko tunera nego i za sjajno odradjenu prepravku police. Deki hvala od srca! :loveface

Konacno sam sve i uslikao pa slike slede...

Inace juce vece sam u gostima imao zaista divnu ekipu ljudi na prevashodno druzenju i slusanju u sastavu Patason, ScepanBg, ZoranFTA I Gidjga pri cemu je Gidjga doneo svoj "monster" F3 koji izgleda :oops: (Scepo daj slike), a bogami i svira sjajno. Pozdrav ekipi i nadam se da cemo moci cesce da organizujemo ovakve akcije.

Sve u svemu sistem mi je finalizovan kako sam zamislio i zeleo - svira kako svira (ja prezadovoljan) :wave2 - leprsavo, nenapadno, detaljno, precizno,...

Verovatno bi se jos bolja stereo slika postigla vecim izvlacenjem zvucnika ali to u mom prostoru jednostavno nije moguce tako da...bice jednog dana nadam se kada se preselim u veci stan :wave2

Poz.,

G

post-4172-128511086875_thumb.jpg

post-4172-128511086884_thumb.jpg

post-4172-128511086895_thumb.jpg

post-4172-128511086906_thumb.jpg

post-4172-128511086912_thumb.jpg

Da li mi se samo cini ili je pitanje vremena razdvajanja stereo i surround sistema i nabavke manjih frontova za surround? :loveface

:oops::wave2 - jok, taj momenat nije u planu za zimsko/letnje prelazne rokove jer me ne interesuje, a i da me interesuje nema prostora gde bi to moglo da se smesti...

Jos jedno jako lepo druzenje kod Goluma,bili pored Goluma i mene:ZoranZu(FTA),Zoran Ristic(Myth) i Patason.Drago mi je sto sam upoznao Zorana Ristica.Uskoro novo druzenje i jedan jako zanimljiv test(DAC).Pozdrav za celu ekipu koja je bila,zivi bili :thumbsup2:thumbsup2 .

post-3062-128511088954_thumb.jpg

post-3062-128511088964_thumb.jpg

post-3062-128511088975_thumb.jpg

post-3062-128511088992_thumb.jpg

post-3062-128511089012_thumb.jpg

:thumbsup2:moon - jok, taj momenat nije u planu za zimsko/letnje prelazne rokove jer me ne interesuje, a i da me interesuje nema prostora gde bi to moglo da se smesti...

Da, da, samo se ti nadaj, tako si pricao i za cd plejer :wave2

Nego, jel neko merio koliko je bilo stepeni u sobi, tj.koliko je F3 bio blizu tacki kljucanja ? :D

I mislim da treba da postavish i sliku klime koja duva u njega, uz A klasu i to postaje deo hi-fi sistema :thumbsup2

:wave2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...