gvlada Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 A sta je bio problem? Kakva kombinacija? Inace, jedva cekam slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golum Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 Kao sto napisah u onoj drugoj temi mesto pleja zauzeo CEC pa sam sa ovim potezom za sada potpuno smirio svoje HiFi pretenzije. Tuner je takodje dojezdio na svoje mesto u polici i za njegov finalni izgled tj. izgled kao da je izasao iz fabrike sve zasluge pripadaju drugaru Patasonu kome se ovde javno zahvaljujem ne samo za rad oko tunera nego i za sjajno odradjenu prepravku police. Deki hvala od srca! Konacno sam sve i uslikao pa slike slede... Inace juce vece sam u gostima imao zaista divnu ekipu ljudi na prevashodno druzenju i slusanju u sastavu Patason, ScepanBg, ZoranFTA I Gidjga pri cemu je Gidjga doneo svoj "monster" F3 koji izgleda (Scepo daj slike), a bogami i svira sjajno. Pozdrav ekipi i nadam se da cemo moci cesce da organizujemo ovakve akcije. Sve u svemu sistem mi je finalizovan kako sam zamislio i zeleo - svira kako svira (ja prezadovoljan) - leprsavo, nenapadno, detaljno, precizno,... Verovatno bi se jos bolja stereo slika postigla vecim izvlacenjem zvucnika ali to u mom prostoru jednostavno nije moguce tako da...bice jednog dana nadam se kada se preselim u veci stan Poz., G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golum Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 I jedna fotka celog sistema - dakle Stereo + AV... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvlada Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Super sistem Aj, malo lepse slike surround dela i svih zvucnika. Napisi opet sta sve cini tvoj sistem, od pojacala do zvucnika, preko kablova. I resi vise taj centar Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzvarb Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Odlicna kombinacija. Svaka cast...uzivaj! Zvucnici su Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanBG Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Evo slika,na slikama F-3 koji je Gidjga napravio.Sve pohvale za Golumov sistem,zaista je vredelo truda i cekanja .Veliki pozdrav za celu ekipu od sinoc i veliko hvala Golumu na gostoprimstvu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanBG Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Zvucnici Triangle i kablovi FTA(Final Touch Audio) koje smo koristili sinoc,kao i snagas F-3(Gidjga). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvlada Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Da li mi se samo cini ili je pitanje vremena razdvajanja stereo i surround sistema i nabavke manjih frontova za surround? Imas pre-amp i pwr-amp, why not? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golum Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 Hvala na slikama druze! Titl na prvoj slici ti je neprej...v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golum Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 Da li mi se samo cini ili je pitanje vremena razdvajanja stereo i surround sistema i nabavke manjih frontova za surround? - jok, taj momenat nije u planu za zimsko/letnje prelazne rokove jer me ne interesuje, a i da me interesuje nema prostora gde bi to moglo da se smesti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonichammer Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Hvala na slikama druze! Titl na prvoj slici ti je neprej...v Alo bre svalerasi, da niste mozda i ploce "slusali"? Ju, ju, ju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
accuphase Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Alo bre svalerasi, da niste mozda i ploce "slusali"? Ju, ju, ju... Ajde priznaj da ti je krivo što te nisu zvali... und olakšaj sebi... !!! Offtopic: Uostalom... možda ih ganeš, pa te se drugi put i sete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alister Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Hvala na slikama druze! Titl na prvoj slici ti je neprej...v bas romanticno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver Surfer Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Sistem ti je EXTRA a Triangle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golum Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 Alo bre svalerasi, da niste mozda i ploce "slusali"? Ju, ju, ju... Eeee moj Simo dok si ti na rodjendanima (organizujes iste ) - mi se zanimamo, a kao i da jesmo slusali ploce na "belt drive-u" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanBG Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Evo jos slika.U utorak ponovo novo hifi druzenje kod Goluma.Sonic dodji obavezno u utorak na druzenje(da slusamo ploce) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alister Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 ^^ ScepanBG,sledeci put kad slikate,iskljucite TV ...druga slika "Sinko,samo ti budi blizu ..." postaje sumnjivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanBG Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Jos jedno jako lepo druzenje kod Goluma,bili pored Goluma i mene:ZoranZu(FTA),Zoran Ristic(Myth) i Patason.Drago mi je sto sam upoznao Zorana Ristica.Uskoro novo druzenje i jedan jako zanimljiv test(DAC).Pozdrav za celu ekipu koja je bila,zivi bili . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanBG Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Zvucnici Triangle,Risiver Onkyo,CD Cec tl-51xr,F-3...Veliko hvala jos jednom Golumu na gostoprimstvu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
borjan Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 - jok, taj momenat nije u planu za zimsko/letnje prelazne rokove jer me ne interesuje, a i da me interesuje nema prostora gde bi to moglo da se smesti... Da, da, samo se ti nadaj, tako si pricao i za cd plejer Nego, jel neko merio koliko je bilo stepeni u sobi, tj.koliko je F3 bio blizu tacki kljucanja ? I mislim da treba da postavish i sliku klime koja duva u njega, uz A klasu i to postaje deo hi-fi sistema Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubisgrau Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 aj malo pisite o zvuku, sta ste culi. dosadjujete sa slikama. bolje slikajte neke zene nego te kutije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borjan Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 aj malo pisite o zvuku, sta ste culi. dosadjujete sa slikama. bolje slikajte neke zene nego ne kutije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvlada Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 bolje slikajte neke zene nego te kutije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaveKowalski Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lines Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 aj malo pisite o zvuku, sta ste culi. dosadjujete sa slikama. bolje slikajte neke zene nego te kutije. Ili neke decake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now