Jump to content


gvlada

Članovi
  • Posts

    8,332
  • Joined

  • Days Won

    16

Posts posted by gvlada

  1. 4 sati ranije, sondek said:

    U takvom prostoru bi lepo legao neki l/s 3/5a uz dodatak woofera. Kompresiona kutija kojoj blizina zidova nebi smetala, uz subwoofer prava stvar...

    P. S. Iz ličnog iskustva

    Слушао кеф 3/5 уз рел суб. Стварно фина комбинација.

  2. 6 sati ranije, snatch said:

    Ako budu sa bas refleks otvorom nazad ići će na kraći zid i u tom slučaju ću imati prostora da ih odmaknem od zida koliko god treba. Ako budu sa bas refleks otvorom napred, ići će najverovatnije na duži zid.

    Никако на дужи зид ако желиш дубину звучне позорнице.

  3. Што се тиче позиције, ако желиш добру позорницу са дубином звучне слике, обавезно ужи зид. И ако су за сталак, исто важи. Због мање ширине просторије бирај уже а дубље кутије. Субови ће додати шта фали.

  4. 1 sat ranije, ivanp said:

    Utoliko mi nije jasan ovaj opšti sunovrat koji se dešava u poslednjih 35 godina

    Од Балканских ратова је кренула негативна селекција, што добро изгинули, што лоши наследили, разне окупације а најгора ова од '44. Свака последица има свој узрок. Крајем 19. и почетком 20. века Србија је била друга земља у свету по досељавању, после САД. Данас је обрнуто...

  5. Искрено, дискове скоро да не слушам али имам колекцију од раније. Идеја је да нађем нешто повољно да стоји на полици ако затреба. Гледао сам КП али ништа занимљиво нисам видео тј да се уклапа у идеју.

  6. Поздрав, имате ли препоруку за цд плејер/транспорт до дака? Битно је да је мањих димензија, ширине испод 35-40 цм, да има даљински, спдиф коакс излаз, по могућству иец струјни али може се уградити. Буџет до 100-150е. Хвала.

  7. Слушао сам те звучнике са сугден а21 и звук јесте био топао али не затворен. Каблови су били кимбер херо и 8ТС, извора неки ротел цд плејер.

    Издизање може да помогне доста, додавањем спајкова и прављењем платформе од 10цм звук јбл л80 мк2 се препородио.

×
×
  • Create New...