Jump to content


savo.sm

Članovi
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by savo.sm

  1. Onda je logiÄno i da kao u engleskoj uslove prodaju novih televizora sa DVB-T2 tjunerom.
  2. Vidim da se ovde pojedini brinu za starije sugrađane bez ikakve potrebe. Budite bez brige jer su ti stariji sugrađani iz vlade Srbije i organizovali uvođenje DVB-T2 sistema sa ciljem kasnijeg šišanja ovaca kroz organizaciju prodaje nekog kineskog đubreta većini domaćinstava u Srbiji.
  3. Prodavce koji se ne mešaju u diskusije na forumu u potpunosti podržavam. Onaj ko prodaje neki uređaj na KP, a ovde ga hvali, je u najmanju ruku u sukobu interesa. P.S. Ako Peru, koji se zalaže za poštovanje zakona, treba banovati, budućnost ove zemlje će biti veoma jadna.
  4. Ovde je doÅ¡lo do totalnog izvrtanja teza. Pa pobogu niko ne tvrdi da treba da plaća porez onaj koji prodaje jednu, tri ili pet komponenti godiÅ¡nje. Mislim da bi preprodavci bar trebali da se uzdrže od uÄešća na ovom forumu, jer im postovi Äesto dovode do komiÄnih situacija. Na primer u temi "Pomoć oko odabira kutija" Frigy je jasno naveo 4 para zvuÄnika koji ga interesuju, a Fidelity uleće sa komentarom: "NiÅ¡ta od gore navedenog..." Ko Äita izmeÄ‘u redova, jasno mu je da Fidelity ustvari kaže: Kupi neÅ¡to od mene.
  5. Evo 5 puta proÄitah tvoj post i nikako da ukapiram Å¡ta je pesnik hteo da kaže.
  6. Probao sam jednom i nikad viÅ¡e. Zovem prodavca za HK pojaÄalo i naÄelno se dogovorimo. Na kraju pitam mogu li samo da otvorim paket pre plaćanja, radi vizuelne provere oÄuvanosti i dobijem odgovor - NE. ZnaÄi prvo da platim, pa posle da gledam da li je u paketu Harman ili 15 kila eksera.
  7. ObiÄni smrtnici uživaju u dobrom zvuku,a neobiÄni u dobroj zaradi. Å to se kolekcionara tiÄe, većina onih koje poznajem su "kolekcionari" koji imaju u stanu 50 ureÄ‘aja i nijedan CD.
  8. ZaÅ¡to bi bila bajka second hand prodavnica u kojoj možeÅ¡ da isprobaÅ¡ i ÄujeÅ¡ uredjaj i koja bi davala bar radnu garanciju od nekoliko dana? I da ne meÅ¡amo babe i žabe: Ne treba da se plaća porez kad neko prodaje svoj uredjaj koji mu viÅ¡e nije potreban, ali onaj koji u svakom trenutku ima u oglasima pun Å¡leper pojaÄala i zvuÄnika treba da plaća porez.
  9. Može warn Äim neki od kupaca skenira i okaÄi ovde fiskalni raÄun. Ako se to desi unapred se izvinjavam. @ Bujodrag: Nemam razloga da budem ljubomoran, jer posao kojim se bavim nema nikakve veze sa hi-fijem. A da li su ljubomorni ili ogorÄeni pitaj sve one koji plaćaju poreze, doprinose, takse na isticanje firme, autorska prava sokoj-u, zakup lokala itd.
  10. Stvarno ura za Äoveka koji uvozi elektronski otpad iz Evrope i ima veći promet od trećine malih privrednika u Srbiji, a ne plaća nikakve poreze.
  11. To je bar prosto. Jednostavno izmeriš težinu saksija porušenih vibracijama i pomnožiš sa 3.14.
  12. savo.sm

    Vicevi

    Nije vic ali je i smešno i strašno.
  13. savo.sm

    Šta se sluša ?

    Dave Brubeck "In Their Own Sweet Way"
  14. savo.sm

    Šta se sluša ?

    Nije muzika ali zvuk jeste... Takav bas nikad nisam cuo, a sve se desilo slucajno. Prilikom instalacije Quake 4 ostao mi je ukljucen Luxman L435,pojacan na skoro 12h, na Mirage 550 zvucnicuma i najkraci opis je simulacija zemljotresa. P.S. Za probu ne morate instalirati igru, samo ubacite instalacioni DVD i oprezno odvrnite volume.
×
×
  • Create New...