Jump to content


duka

Donator foruma
 • Posts

  223
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by duka

 1. Uzmi jaču Auru i dogovori se sa Nixijem da ti osveži skretnicu i premeri kutiju.
 2. Drago mi je da to čujem! 👍
 3. Koko, ima li novih utisaka? 🙂
 4. Misliš, ovako nešto? https://www.player.rs/hi-fi/slusalice/wireless-slusalice/koss-porta-pro-wireless-rw-v3
 5. Ja koristim komp kao izvor zvuka i imam nameru u skorije vreme da ga izbacim iz sistema. Svaki strimer koji sam čuo u sistemu bio je bolji od njega, čak Pi4 preko usb-a. Da sam na početku "priče" kao ti obratio bih pažnju na ovo: https://audioplus.rs/proizvod/22/NAD C 368 + MDC BluOS 2 Koliko znam nema usb ulaz ali preko mreže može da vidi tvoje fajlove, upravljaš preko mobilnog...
 6. Pozdrav, ima li neko upražnjeno mesto u nekoj familiji? Zainteresovan sam za Tidal ili Qobuz.
 7. Od kog materijala si pravio i po kojoj matrici skyline difuzor iza police?
 8. Ma kakvi, još sam dublje zagazio u "blato", noviji, veći, moderniji, skuplji Dyn! 😉
 9. Može zamena za zvučničke kablove.
 10. Dodajem i Icar ecofill: 45uF 400V - 2 komada - 800 din za oba 55uF 400V - 2 komada - 1200 din za oba
 11. Zaobišao bih taj Tannoy, imao sam ga, kupio novog... Plastične korpe bas drivera su pod zubom vremena popustile, od šrafova ka spoljnim ivicama pojavile su se pukotine tanke kao vlas kose. Isto i na terminalima pozadi. Koliko se sećam visokotonac je sa ferofluidom pa i tu možeš očekivati intervenciju. Srećno
 12. Preduhitirio si me ovo sam ja hteo da pitam! Ima na oglasu SPC, cena korektna.... BTW, da li može i poređenje Lapp - Supra?
 13. Prodajem par kondenzatora. Link: https://www.hificollective.co.uk/catalog/mkp380-56uf-400v-mcap-polypropylene-capacitor-p-8538.html Bili su korišćeni neko vreme u testnoj skretnici, imaju tragove od topljene platike. Cena 4.000 din 0603340171 Dusan
 14. Kupio bih navedeni dac, boja nebitna. Kao opcija dolazi u obzir i C510. 0603340171 Dušan
 15. Slušao sam C388 u tuđem sistemu, a voleo bih da ga ugostim i u svom. Toliko o utiscima. Za cenu koštanja C338 ne znam da li može da se nađe kompleniji uređaj.... ispravite me ako grešim. Imaš ovde utiske iz prve ruke.
 16. A da poslušaš ovo: https://shop.4audio.rs/shop/integrisana-pojacala/nad-c-338/
 17. Hvala, ja sam išao na global distributors pa na mapu, ništa nije bilo prikazano. Sretenović na sajtu nema izlistan Quad, stoga sam postavio pitanje u prethodnom postu. Poslat upit na mail.
 18. Hvala, nađoh Artera play + https://www.quad-hifi.co.uk/artera-play-2/ Jel slušao neko? Quadovi su retke ptice na ovim prostorima. Ima li quad zastupnika za Srbiju? Koliko se sećam sa sajma Sretenović ih je izlagao?!
 19. I ja kad se presaberem dođe da je 851N najbolja kupovina... Dac, streamer, preamp, daljinski, balansirani izlaz još novo sa garancijom. Sve to kad iskombinujem u dva uređaja cena je tu negde, a možda nešto u nekoj kombinaciji nedostaje. Sondek me je sad zainteresovao za Linn uređaje.
 20. Imam Icepower snagaš koji je Sale pravio a slušao sam ovaj preamp dok je još bio na dasci i mogu reći da svira super. Istu tu kombinaciju ima član foruma Šuca. pa možeš i njega da kontaktiraš. Koliko se sećam njegova kutija izgleda drugačije. Ja koristim DAC direktno u snagaš, nemam drugih izvora pa mi ne treba preamp, ali razmišljam o varijanti bez izbora ulaza i volume kontrole, dakle samo kao lampaški bafer. Moj ti je savet strimer pod mišku pa kod Saleta na slušanje.
 21. Moram se složiti s Dragecom, slušao sam ih, otišao na oglas sa namerom da kupim, slušao na T+A 1220. Sviraju korektno ali neubedljivo, nešto fali. A s obzirom na veličinu kutije i dva basa očekivao bih značajno više. L80 sa jednim bas driverom ima konkretniji bas. Savet je svakako da ih posluša pa sam prosudi.
×
×
 • Create New...