Jump to content


machinori

Članovi
  • Posts

    2,783
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by machinori

  1. Ne treba ti flopi. Samo pratis uputstva u Acronis-u, mozes i da izguglas neki tutorijal. Radi provereno.
  2. Nabavi Acronis sa Universal Restore-om. Bitno je da mu poturis drajver za kontroler, eventualno za chipset. Ostale drajvere posle instaliras rucno.
  3. Pocela prodaja diskova... u knjizarama Vulkan (ex Mamut) i Leila Beograd GM u Kralja Petra 41 Uzivajte.
  4. JoÅ¡ ga nema u prodaji, biće u nekoliko radnji u BG, javljam Äim bude...
  5. http://www.youtube.com/watch?v=sRjLIlTjPRM
  6. "D&J galvano" u naselju Kaludjerica u Beogradu. Ulica je Mirijevska 40, broj telefona je 341-33-65. Traziti Dejana. Davno sam dobio kontakt, ali nisam koristio njihove usluge, tako da ne znam ni kvalitet, ni cenu, a boga mi ni da li jos uvek radi.
  7. http://www.youtube.com/watch?v=epvdvlXCg80
  8. http://www.youtube.com/watch?v=DTsPGHvDUzw
  9. Ma mi cemo sa Rusima da napravimo bolji sistem od PayPal-a. Mozda cemo i Ukrajinu i jos neke tako sitne clanice nesvrstanih da ubacimo.
  10. Sreli se Cak Noris, Isus Hrist i Alah na obali jezera. Resili da se malo dokazuju tako sto ce hodati po vodi. Krene Cak i bez muke predje na drugu stranu. Krene Isus i takodje bez problema predje na drugu stranu. Krene Alah i zagazi do clanka, pa do kolena, pa do pojasa. Kad zagazio do guse, pita Isus Caka: "Hocemo da mu kazemo za dasku?" Cak odgovori: " Koju dasku?"
  11. Eno je polica dole desno, ima i ugradjenu katodnu cev.
  12. Nisi naglasio da za pravi uzitak treba gledati u FullHD rezoluciji, full screen i na krstenim zvucnicima ili dobrim slusalicama!
  13. http://www.youtube.com/watch?v=ZPfb95PhvXw
  14. Saturn, jel to neki fensi koktel? Kako ide recept? 3 grama kokaina, 5 ekstazija, 8 trodona, 17 brufena, pola litre votke, sve to u blender, dodati Blue Curacao i malo mente, popiti na eks. Nakon toga prija jedan mastan joint.

    1. acazr

      acazr

      hvala na receptu

    2. grnca

      grnca

      Welcome stratosphere

×
×
  • Create New...