Jump to content


LP33

Novi članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LP33

  1. Izgleda da je tebe Äika Å¡to prodaje procenio kao kupca, dok je mene (loÅ¡e) procenio i oduvao.

     

    Nije stvar samo u tome (sada mi je Äak i drago Å¡to nisam slupao 2k evra na Naim), već i Å¡to, blago reÄeno, Äovek ne poznaje ono Å¡to prodaje, pri Äemu nema par stotina artikala, pa da mu oprostim. Kada sam ga pitao za Qute i objasnio da mi je potreban all-in-one ureÄ‘aj na koji ću da zakaÄim NAS i zvuÄnike, prodavac me je najpre ubeÄ‘ivao kako nisam u pravu i da mi je potrebno i pojaÄalo (a usput je pokuÅ¡ao i da me ubedi da je UnityLite ono Å¡to ja tražim), a kada je na moje insistiranje prelistao Naim katalog shvatio je da ovaj maliÅ¡a ima i pojaÄalo u sebi.

    Onda je poÄeo da mi priÄa o svom sistemu koji ima kod kuće i koji odvaljuje kako svira (niti sam ga pitao, niti me interesuje), kako je Rega DAC fenomenalna sprava (naravno, on ga ima) i joÅ¡ kojeÅ¡ta, zaboravio sam...

    Onda me je ubeđivao da idem u salon na Nbgd i odnesem kutije, pa preslušam, ali sam mu ja nekoliko puta rekao da radim do 17h (dokle radi i njihov salon) i da sam slobodan samo za vikend, ali oni na Nbgd ne rade u subotu, pa mi je zato jedina opcija ovaj salon u Svetozara Markovića i da će morati da donesu Qute sa Nbgd tu, pa da probamo sa mojim Jamo kutijama.

    Na kraju je uzeo kontakt i rekao da ne brinem, da će me pozvati da dođem za predstojeći vikend i probam.

    Zamolio sam ga da bude taj vikend, pošto sam naredna 2 bio službeno odsutan, pa da ne prolongiramo stvar na naredni mesec.

    Nije se nikad javio, a ja nisam ni zvao posle pošto sam bio zauzet, pa sam se u međuvremenu ohladio i to je to.

     

    Mislim da ovakvo ponašanje nije na nivou kompanija koje zastupaju, ali šta da se radi, to je što je.

    Ne znam ko sve radi u pomenutom salonu (tada sam prvi put ušao u životu), ali sam dobro zapamtio kako izgleda prodavac. Na žalost, ne znam mu ime, ali ne bih imao problem da ovde podelim sa svima.

    Ceo svoj profesionalni angažman radim kao prodavac i jako me nervira kada se neko tako ophodi sa mnom u situaciji kada sam ja kupac, pogotovo kada je u pitanju priliÄno znaÄajna suma... Mislim, i da je u pitanju jogurt, mleko i hleb ne bi trebalo, a pogotovo kada se kupuje neÅ¡to od 2000 eura.

     

    Pozdrav za vlasnika One Hi-Fi od nesuđenog kupca...

    Pozdrav svima i da uputim javno izvinjenje clanu Ringeraja,zbog neorganizovanja slusanja Naim-a u radnji S.Markovica u pitanju je moj propust.

     

    Kiki

  2. Da,da svaka dobra riblja corba mora da se kuva polako i dugo.Upravo je to slucaj sa Sir John-m projektom ls-a.Dugo je merkao merio nabavljao zacine,probao i napravio apsolutno unikatan zvucnik koji je stvarno ispao i sonicno i estetski besprekorno.Imao sam priliku da slusam i vidim mnoge verzije ls-a,i sam imam jedan pravljeni ali njegov primerak je stvarno 001/002.Svaka cast.

×
×
  • Create New...