Jump to content


IggiHakk

Članovi
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IggiHakk

  1. IggiHakk

    Vicevi

    jedan manjinski.. pitaju malog cigu: Šta ćeš biti kad odrasteš? paaaaaa...biću ženu, biću decu..
  2. IggiHakk

    Vicevi

    doÅ¡la baba kod doktora - Doktore, pomagajte! MrÅ¡ti se ovaj i pita - u Äemu je problem? Baba - doktore, prdim non stop! nije da mi je neprijatno, ne osećaju se i ne Äuju se, al bih volela da se reÅ¡im te muke. evo, dok sam ovde, već sam 20 puta prdnula! mrÅ¡ti se doktor joÅ¡ viÅ¡e i prepiÅ¡e joj neke tablete 3 puta na dan doÄ‘e baba posle 7 dana - Doktore, ove tablete niÅ¡ta ne pomažu, prdim isto a sad se i Äuje Doktor - dooobroo, uÅ¡i smo sredili, aj da vidimo Å¡ta ćemo sa sinusima..
  3. IggiHakk

    Vicevi

    ko je imao živaca da sve ovo smisli, ko je imao živaca da sve ovo ispiÅ¡e a ko je imao živaca da sve ovo proÄita??? nego u vezi onog "pojeÅ¡ mi..." Äini mi se da je svojevremeno kružila urbana legenda da je to dijalog izmeÄ‘u, Äini mi se, Radeta Å erbedžije i Cece na snimanju KoÅ¡tane kad je Rade već opasno bio popizdeo od glumaÄkih sposobnosti dotiÄne..
  4. dadaaa...nego, evo i pozdrava za biologe i ljubitelje Aliena među nama
  5. nije Youtube al vrijedi za sve pare cijene
  6. IggiHakk

    Vicevi

    Doveo Ciga sina kod lekara - Drug doktor, moj mali ne jede ništa! Ni leb, ni meso, ni kobaje, ni šećer..ama baš ništa! Doktor pita - A što? A Ciga - Pa nema se!
  7. ..e da su naši premijeri ovakvi možda bi bili u jevropi..
  8. IggiHakk

    Vicevi

    Otišli ciga i ciganka da se razvedu i kad su sve završili kaže im sudija - eto, sad više niste ništa! A ciga uplašeno - Kako ništa gos'n sudija, pa valjda smo i dalje brat i sestra!?
  9. IggiHakk

    Vicevi

    Dođu tata medved, mama medved i mali medved kući. Kaže mali medved - NEKO JE JEO IZ MOJE ČINIJE! Kaže tata medved - NEKO JE JEO IZ MOJE ČINIJE! Kaže mama medved - AJ' NE SER*TE, NISAM VAM JOŠNI SIPALA!
  10. IggiHakk

    Vicevi

    da se vrnem u topic - stari ali vredi kad je poÄeo bred pit? pa kad je prestao pit sampras!
×
×
  • Create New...