Jump to content


vlaf

Članovi
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vlaf

  1. vlaf

    Pilot ST1000

    @kuline, jesi li upario te zvucnike sa nekim marancom? Ja sam ih sticajem okolnosti danas spojio sa marancom 550dc i to je nevidjena tj. necuvena sinergija. Teorijski se moglo pretpostaviti ali u praksi je ispalo perfect.
  2. Treća ÄŒajanka uz stari gramofon - Jazz the Spring Atrijum NBS, 28, mart 2012. u 17h Proleće je doba buÄ‘enja, sunca, cvetanja, muzike, predstavlja nov poÄetak. Uz Äaj u pet, osmog dana proleća putujemo kroz vreme do polovine proÅ¡log veka. Vodimo vas na putovanje kroz džez muziku posvećenu proleću i ljubavi. Vremeplov će nas odvesti u zlatno doba džeza koje su obeležili izvoÄ‘aÄi kao Å¡to su Frenk Sinatra, Ela Ficdžerald, Sara Von, Bil Evans, Žak Lusije i mnogi drugi. OpuÅ¡tene trenutke uz stari gramofon sa trubom i simpatiÄnim psom Niperom, zaÅ¡titinim znakom His Master’s Voice kompanije, Äaj i pucketanje starih ploÄa, pratiće i par zanimljivosti iz života pevaÄa i drugih tema vezanih za stare gramofonske ploÄe, kroz koje će vas provesti domaćini Vesna Aleksandrović i Milan Milovanović. Jazz the Spring!!! 2457-822 www.nb.rs
  3. Sinoc bejahu kikliopi u Pancevu, sve zivo prozdrase ali ja se izvuko... Vekl se nesto bio umudreo ali iskido ga za sve pare.
  4. Od veceras pa do 18.11., mladi zmajevi... SESSIONS WITH SCHOLARSHIP WINNERS 09.11.2010, 22:00, Kulurni centar Grad
  5. vlaf

    Šta se sluša ?

    DVD koncert, bombona!
  6. vlaf

    Vicevi

    - Tata, jedan deÄko iz razreda mi je rekao da sam pe*er. - Sine, ako ti to opet kaže dobro ga istuci! - Ali tata, on je tako slaaadak.
  7. vlaf

    Vicevi

    Evo ti jedan od Zemunca> Sta je to kuca, kuca, kuca, kuca? Ekrem ostao bez posla!
  8. E ovo je prava stvar. Umetnost po definiciji, od nicega a maestralno! Nema skupih instrumenata, pojacavaca, kablova....
  9. vlaf

    Šta se gleda?

    Vrhunski! Jedan od najboljih.
  10. vlaf

    Šta se gleda?

    The Box, pod hitno na gledanje, bombona prava.
  11. Pa verovatno ne bi ni u ludilu, oni su sveci i ne bi ni mrava zgazili....
  12. Dedic i drugari su mnogo lepo i posteno odsvirali. Kakav je bio prostor, svirka je bila fenomenalna. Bas je bio ozvucen preko nekog razglaza sa nekim starijim razglasnim Jamahama koje imaju metalan zvuk a cela sala je inace zvechava. Klavir i bubanj nisu bili ozvuceni tako da je zvucna kombinacija bila ludilo .
  13. U svaka cast, Fenomenalno! Pravi vintage bubnjar.
  14. Koji je to bubnjar bolji od Dejv Vekla? http://www.youtube.com/watch?v=2a1-g7uv0gI
  15. vlaf

    Šta se sluša ?

    Ovo bre domace a mnogo dobro, i mjuza i snimak. 8. stvar krci, zamenio disk i isto , ipak Srbija!
  16. vlaf

    Vicevi

    Å ta na srpskom znaÄi skraćenica DNK? - Da nije komÅ¡ijino? --- Pita gluvi glupog: - Koliko je 4+4? Glupi odgovori: - Å est. A ovaj će njemu: Na *urcu te nosam! --- Kako se zove pearcing na klitorisu? MindžuÅ¡a
  17. vlaf

    Vicevi

    Šta ciga voli da sluša od muzike? Pa, sve živo… i Tošeta.
  18. vlaf

    Vicevi

    Pita devojka bildera: ,,Sta radis u subotu?†Ovaj odgovara: ,,Ledja i nogeâ€.
  19. vlaf

    Vicevi

    Odveo momak devojku piroćanku u kineski restoran i pita je: "HoćeÅ¡ da jedes suÅ¡i?" a ona zaÄudjeno odgovara: "Neću, će da jedem s usta!"
  20. U brate, svaka cast. Tri put ura za Dimskog!!! Tacno se i videlo da je posle prve dve svirke skroz druga fora u pitanju. Ne znam koje si jos koncerte radio ali ako imas vremena javi mi na mejl ako radis jos nesto zanimljivo u narednih par meseci i dolazim sigurno. POZDRAV
  21. E dimski, jel mogu da pitam sto ti je drago? Da nisi ti sedeo za onom dzinovskom mikseticom?
  22. I sta kazete dzezeri za Minguse sinoc? Za one koji nisu bili mogu da kazem: vrhunski, brutalno, manijakalno i profi! Culi su se mnogo bolje nego Inkognito koji su bili pojacani do daske sa sve pevacicom koja se dere na maksimum. Breker je bio totalno kul. Cisto i mirno u odnosu na ostala dva benda. Pohvala organizatorima za svetlo i svuk, mali minus za voditeljku i kasnjenja. Sve u svemu, jako dobro i dugo vece sa tri razlicite i mnogo dobre price.
  23. Victor Bailey, sutra 28.03. u Bitef art kafeu, 21h. Dzezeri ne propustite!
×
×
  • Create New...