Jump to content


ranko

HiFi distributer / proizvođač
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

About ranko

  • Birthday 01/01/1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.4audio.rs/

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ranko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. ranko

    Ar9

    4AUDIO je uvozio AR zvučnike između 2001. i 2004. godine ako se dobro sećam. U to vreme prodavali smo jeftinu AR Status seriju koja je izašla iz kooperacije sa grupacijom koja je tada obuhvatala Heco, Magnat i još par nemačkih zvučničkih brendova, a ista grupacija je nudila i modele kao što je ovaj "novi" AR9 koji su čini mi se po svemu bili ipak delo nekadašnjeg tima AR. Elem, modeli AR9 i 11 (podni) i AR15 i 17 (bookshelf) su se prodavali vrlo lepo, a u ponudi smo imali i manji broj modela AR1, 3 i 5 koji su bili varijante modela 9 i 11 samo sa ugrađenim Carver-ovim pojačalom za bas. Svi ovi modeli su bili vrlo lepo i kvalitetno izrađeni za ono vreme i cenu, ali i pored navedene visoke osetljivosti traže snažna i još važnije kvalitetna pojačala da pokažu šta znaju. Tonski malo tamnijeg karaktera, bas je bogat i dubok ali im za najbolje rezultate treba naći pravi položaj.
  2. Probali sa 500GB bez napajanja punim muzike i radi bez problema.
  3. Ovo nije tačno. Može da se priključi i USB flash i eksterni hard disk, probano i radi!
  4. ranko

    4 AUDIO

    Na kratko, za utovar robe može na trotoaru ispred radnje, gledaju nam kroz prste za sad. Za dužu posetu najbolje unutar A-bloka, nađe se mesta jer stanari imaju svoju garažu, Može i u bočnoj ulici Uroša Martinovića. Biće verovatno još bolja situacija kad bude gotov kompletan A-blok.
  5. ranko

    4 AUDIO

    Hvala svima na lepim željama, tako je to, nekome je bilo bliže, a sad je dalje i obrnuto. Mada moram priznati da je od otvaranja veći broj "gostiju" bio sa NBG strane i vrlo obradovan našim prelaskom reke. Eto, ako smo iste do sada zapostavljali, vreme je da im se odužimo Nova radnja nije možda onako intimnog karaktera kao što je bila prethodna, ali je ambijent veoma prijatan, demo sobe su još uvek akustički nedovršene ali obećavaju, a kao što smo napisali u najavi, imaćete priliku da čujete kako zvuči verovatno jedan od najboljih Home Cinema sistema u Srbiji. A osim toga za jesen spremamo i neka zanimljiva iznenađenja... stay tuned!
  6. Pozdrav Ranko,

    imate li možda neke informacije kada bismo u Vašem salonu mogli oćekivati Bryston BDP-π Digital Player?

    Vladimir

  7. ranko

    4 AUDIO

    Pa na FB prvo, za one što hoće da budu u toku i odmah sve da saznaju
  8. ranko

    4 AUDIO

    Auuu, svaka Äast na brzini nkrgovic, i ja sam tek jutros video da su obelodanili da se radi o sabvuferu za Twenty seriju Javljam Äim stignu i do nas neke informacije.
  9. ranko

    4 AUDIO

    Izvinjavam se, moja greÅ¡ka, ja sam i mislio na Callas Grand sve vreme. On jeste vise nego dvostruko skuplji od "malog" Callasa, ali takav zvuÄnik je u principu mnogo traženiji nego mali a skupi bookshelf zvuÄnik kao Å¡to je Callas. Tako da se nadam da ćemo na sledećem sajmu sluÅ¡ati Callas Grand u velikoj sali GraÄanica.
  10. ranko

    4 AUDIO

    Vladovid, prioritet ove godine je bio PMC, a s obzirom da smo u sali dole imali 7.1 AV sistem nije bilo mogućnosti da se prezentuje i Opera. S druge strane, ona bi po mojoj proceni bila prevelika da optimalno svira u hotelskoj sobi kao Å¡to je ona na spratu. Drago mi je da ti se dopao zvuk novog Callasa u Ljubljani, ja sam ga Äuo ovog proleća u Minhenu i na mene je takoÄ‘e ostavio jako dobar utisak. Mislim i da je cena vrlo interesantna. Vrlo moguće da ćemo je prikazati naredne godine na sajmu, a ako je budemo poruÄili u meÄ‘uvremenu, organizovaćemo prezentaciju u prostorijama naÅ¡e firme.
  11. ranko

    4 AUDIO

    U subotu 1.11. je novi 4AUDIO Open Day. Dobrodošli!
  12. Zidni nosaÄi postoje ali samo za Mission model MXS. Svojevremeno smo saraÄ‘ivali sa Äovekom koji je proizvodio nosaÄe za bookshelf zvuÄnike, znam da smo ih nabavljali izmeÄ‘u ostalog kupcima MX1 i MX2 modela. Javi se sutra u 4Audio i pitaj nekog od kolega, nisam siguran ali možda joÅ¡ uvek imamo taj kontakt.
  13. Uz Mission MX1 zvuÄnike se dobijaju sunÄ‘eri kojima se može zatvoriti basrefleks otvor, ukoliko se postavljaju veoma blizu zadnjeg zida.
×
×
  • Create New...