Jump to content


Cade

Članovi
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cade

  1. I ja da se javno zahvalim na izuzetnom gestu! Stojim na raspolaganju barem za
  2. Ubi me ako znam u Äemu je fora, ali da svira drugaÄije svira Razlike su jasno i lako uoÄljive. Ovo je utvrÄ‘eno na dva odvojena sistema (dva mac mini-ja iste generacije sa razliÄitim OSX-om, sve ostalo isto) sa viÅ¡e para uÅ¡iju Ne pitaj me koliko vremena sam izgubio dok se nisam zaustavio na 10.8.3!
  3. Moja iskustva su ista i 10.8.3 (kod drugara je i 10.8.2 OK) je zvuÄno bolji od Yosemite i Maverick OSX-a. DoduÅ¡e nisu probane sve varijante Maverick-a i Yosemite-a pojedinaÄno, ali je uporeÄ‘en npr. 10.8.5 i odustao sam od ove verzije i vratio se na 10.8.3. Probano isto sa hiFace TWO, a zaÅ¡to to bolje svira meni nije jasno Zanimalo bi me da probam 10.6.8 i stoji predlog da ako poznajete nekog ko to može da uradi slobodno se javite (dobro plaćam ).
  4. Može li ova verzija da se instalira na mac mini iz 2013.god (prethodna generacija, i5) + Amarra 2,6 + Audirvana? Ovaj mac je samo audio/video plejer. Odgovor ovde, a neki kontakt ko bi to mogao uraditi (ako može) na PP (nema smisla da gnjavim više forumaškog kolegu )
  5. Pomagajte drugovi Treba mi za roditelje da se montira komplet TotalTV (kupio bih antenu i risiver) u vikendici u kojoj nema uslova za ovlaÅ¡tenu montažu (Äitaj daleko od naselja). Pre nego se bacim u kupovinu zanima me da li je moguće i kako da ja sam ovo uradim, a pri tom voditi raÄuna da nemam pojma Å¡ta sve tu treba uraditi Hvala svima na pomoći!
  6. Hvala na pozivu Pošto sam na putu 17.09 meni bi odgovarala druga smena. Ako zatreba Stello DA100 Signature znaš gde ga možeš pronaći.
  7. Pogledao sam sajt http://www.ttrecycled.com. SviÄ‘a mi se TT igrarija na naslovnoj strani Ima puno korisnih stvari za gramofondžije, ali i malo opuÅ¡tenijih "nota" u sekciji tips & tricks. U svakom sluÄaju vredi pogledati.
  8. Jel' iÅ¡ao bre neko od ozbiljnijih gramofondžija da Äuje ove skalamerije? Ovde gledamo "samo" Šćepine slike
  9. Šćepo, daj još neku sliku da malo uživamo Imaš li nekih dodatnih informacija? Za Igora
  10. Cim sam ih video kao SH znao sam da idu kod Maxe Uzivaj!
  11. Cade

    AV Impuls

    ÄŒestitke sam liÄno primio u subotu. Bio, lepo primljen, uslužen (mada sam i poneo neÅ¡to kao Å¡to dolikuje), posluÅ¡ao malo muzike... Å ta reći, samo napred po nove brand-ove
  12. Cade

    AV Impuls

    Offtopic: Sonice, ako nastave ovako moras nesto da im poklonis i da im platis
  13. Cade

    AV Impuls

    Još jednom hvala Sonicu na pozivu, ali nažalost klinac mi se razboleo, tako da par dana ništa Javljam kad se stanje popravi. Offtopic: Ko zove specijalce da prave red
  14. Kad ce DAC? Cekam da prepisem Trazim nesto za SB3 do 500-600 EUR-a. Neki predlog za pocetak?
×
×
  • Create New...