Jump to content


mbranko

Članovi
  • Posts

    731
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by mbranko

  1. Novo znaÄenje za izraz "presnimio ploÄu"
  2. ijao, kakva KrelÄuga a tek zvuÄnici :loveface a i soba
  3. Moj sistem je ovde prikazan: http://www.hi-files....brankov-sistem/ Dodajte na to joÅ¡ Sennheiser HD650, Lehmann Black Cube Linear i joÅ¡ malo Transparent kablova. @magellan, svaka Äast za sistem i za fotke!
  4. Jako lepo izgleda ali mi se Äini da se ova polica na kojoj stoje gramofoni može klatiti prema sve 4 strane sveta. Ne znam, nisam probao, samo mi tako izgleda sa slike.
  5. [branko@localhost ~]$ cat /proc/asound/card*/stream0 USB Device 0x46d:0x9a4 at usb-0000:00:1a.7-6.1, high speed : USB Audio Capture: Status: Stop Interface 3 Altset 1 Format: S16_LE Channels: 1 Endpoint: 6 IN (ASYNC) Rates: 16000 Data packet interval: 1000 us
  6. Sasvim je moguće. Najviše obeshrabruje odgovor ALSA developera koji je na ovo pitanje (gstreamer+ALSA i bit-perfect) rekao otvoreno "nemam pojma" . https://groups.google.com/forum/?fromgroups#!topic/clementine-player/TjwomVxz-ok
  7. Clementine player http://www.clementine-player.org/ može da radi bit-perfect, vrlo lako se podeÅ¡ava, a ima i (bar za mene) jasno organizovane i bogate funkcije sa jednostavnim korisniÄkim interfejsom.
  8. Ja ga našao na netu, i nije baš neka muzika
  9. Aoxomoxoa, ruka ti se pozlatila za ovaj DG sajt!
  10. Ja moram da istaknem poteze majstora - za razliku od nas koji lepak nanosimo u spirali na ploÄu.
  11. CD ripper za Linux koji ima želju da bude dobar kao EAC: http://wiki.hydrogenaudio.org/index.php?title=Rubyripper
  12. Prodavac Äita ovaj topic pa korigovao cenu
  13. Bojim se da ti 4 nivoa nisu dovoljna. Å to se cene tiÄe, uporedi sa ovom: http://www.kupujemprodajem.com/Finite-elemente-pagode-Signature-1248405-oglas.htm?filter_id=6508282
  14. mbranko

    Vicevi

    I Äetvrti je govorio "Al je slano more".
  15. Lep izveštaj! Nije bilo prilike da se C1 proba sa još nekom elektronikom?
  16. Moji ureÄ‘aji su takoÄ‘e meÄ‘u knjigama, polica ima par stotina kilograma. Prednji i zadnji zid su mi pokriveni knjigama/ploÄama i to je dalo bolji efekat nego bilo koji kablovi.
  17. Ako planiraÅ¡ gramofon ne gine ti preamp. Do septembra ima dovoljno vremena da saÄekaÅ¡ da naleti neki pristojan.
  18. Ne žuriti sa trošenjem para. Šta je izvor?
  19. Kao kad bi napisao da se notni tekst ne sme prostirati na viÅ¡e stranica hartije, nego mora ceo stati na jednu dugaÄku rolnu.
  20. Kompletna liÄnost voli oba jela; sarmu jede zimi a punjenu papriku leti. SliÄno je i u Hi-Fi-ju, samo Å¡to (možda) ne postoji direktna veza izmeÄ‘u godiÅ¡njih doba i vrste izvora.
  21. @ninja Nadam se da je ovaj Äika stigao da presluÅ¡a sve ove ploÄe... Zanimljivo, i dalje nema dovoljno mesta na polici
×
×
  • Create New...