Jump to content


sasak1

Članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sasak1

  1. PoÅ¡tovani uredniÄe, Pratim VaÅ¡ Äasopis od prvog broja za koji smatram da je konceptualno bio veoma dobro osmiÅ¡ljen.Mislim da je uticaj koji ste izvrÅ¡ili na audio opismenjavanje mladih generacija veliki. Primetio sam da u zadnjih godinu dana kvalitet tekstova (recenzija audio komponenti) ne prati renome Äasopisa posebno u segmentu opisa skupljih audiofilskih komponenti.Å turi opisi tehniÄkih karakteristika ,nedostatak ozbiljnog kritiÄkog miÅ¡ljenja i neinvetivni tekstovi ozbiljno naruÅ¡avju desetogodiÅ¡nji ugled. ÄŒlanstvo u EISA organizaciji je veoma bitno ali je ipak analitiÄki pristup hifi novinarstvu cilj svake ozbiljne redakcije. Pohvalio bih odliÄnu distribuciju Äasopisa (Å¡tampanu i elektronsku) a posebno organizaciju HI-FILES SHOW koji svake godine posećujem. Kao audifil sa dvadestpetogodiÅ¡njim stažom,nadam se daćete moja dobronamerna zapažanja uzeti u obzir i uÄiniti HI-FILES ponovo ozbiljim Äasopisom. Aleksandar Petrović
  2. Zoran je izuzetan hi-fi novinar,i viÅ¡e od toga veoma dobar poznavalac muzike.Ne želim da umanjim struÄnost drugih recezenata ali ja sam Hi-Files prevashodno kupovao zbog relevantnih i kvalitetno napisanih testova,to Äini razliku izmedju ozbiljne i populistiÄke audio Å¡tampe. Mislim da je ovo korak unazad.Ipak ovaj Äasopis Äitaju ozbiljni audiofili.
  3. Mislim da je ovo spajnje uslovljeno potrebom za boljim distributivnim kanalima prema kineskom tržištu.Zajedno će im biti lakše,obzirom da i NAIM i FOCAL beleže rast prodaje na dalekom istoku.
  4. sasak1

    Šta se sluša ?

    Kill To Get Crimson ALBUM CREDITS: Mark Knopfler: vocals and guitars Guy Fletcher: keyboards Glenn Worf: bass guitar and string bass Danny Cummings: drums and percussion 2007 Will D. Side Limited/Rondor Music (London) Ltd.
  5. Kupovina integralnog pojaÄala Aura VA-40 je za mene bio dogadjaj koji ću pamtiti.Od tada je hifi postao moja pasija.
  6. Janis joplin u hi fi carstvu

    1. aeroplan

      aeroplan

      Tema je bila jedna od žešćih, Å¡teta Å¡to je nisu prebacili u forum Hi - Fi audio. Expo/Neat se pokazao kao dobar kompromis. Ipak, nezahvalno je od novih sprava oÄekivati da zaista verno prenesu zvuk rocka 60'-tih. Mada stari psihodelik sve manje sluÅ¡am, za ove potrebe ći ipak nabaviti primeren vintage sistem.Za ostalo, Expo/Neat je odliÄna kobinacija. Pozdrav od aeroplana.

×
×
  • Create New...