Jump to content


gaucho

Članovi
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gaucho

  1. Potrošio sam bocu DiscDoctora i sad dok ne nabavim novu zanima me ima li u Beogradu neko ko se bavi uslużnim čišċenjem ploča...
  2. Evo malo doprinosa temi koju sam tek sad otkrio. Vlasnik sam CD NT670 godinu i malo jace.Pravi je mali multipraktik ali sam ga najvise koristio kao mrezni player,internet radio i USB player.Lak je za koriscenje,uglavnom sam slusao muziku u Flac-u i visokorezolutivnim fajlovima. Medjutim,pre 3 nedelje doslo je do nekog kvara-imam zvuk samo sa CD playera,sve ostalo je nemo.Kad prebacim na BT,USB,mrezni player pokazuje na displeju imena pesama ali zvuka nema.Trenutno se vuce po servisima.Prvo su mi poslali neki nemusti odgovor da nisu primetili nesaobraznost koju sam reklamirao ali da ce se ponovo javiti...
  3. Prijatno popodne kod Zike.Dosta sveta doslo da se ogrebe za besplatnu svirku,klopu i pice(snalazljiviji mozda i za snosaj,bese dosta finih damica). Prodalo se i ploca,popust je bio 10%.Vidimo se next year.
  4. Par dana pre njegove smrti kupih prvi album da zamenim stari koji se leepo izlizao na Thirteen.Koju ste vi pesmu najvise trosili?
  5. gaucho

    Motörhead

    A ja se bas pitam gde nestadose oni smesni likovi iz osamdesetih u puma patikama i tesnim farmerkama...kad ono tu ste na gomili i niste evoluirali ni za pedalj. Cestitam na doslednosti.
  6. Super za nas koji nismo iz Bg.Imamo jednu radnju koja ne radi vikendom i drugu koja verovatno radi...
  7. Ili su premrtvi - Nick Drake,Tim Buckley,Arthur Lee...Bob Marley...
  8. Sa prvim akordima Dance me to the end 2 kokoske su skocile ispred mene i pocele da njisu kukovima verovatno ubedjene da su na koncerti Gipsy kingsa.Vec sa Future im je splasnuo entuzijazam,pa sam ostatak koncerta pogledao na miru.Tri i po sata cistog uzitka u fenomenalnim pesmama,sjajno aranziranim i odsviranim.Ono sto se pamti su Who by the fire,Tower of songs i naravno Famous blu raincoats.Mozda je bio preopsiran,mozda ponekad prepatetican ali ne pamtim kad sam toliko uzivao u nekom muzickom dogadjaju.Hvala Vam Veliki Mestre.
  9. To ce biti znameniti sajkobili manijak REVEREND HORTON HEAT i poznata numera In your wildest dreams
  10. Jos samo da mi otkrijete brizljivo cuvanu lokaciju tog vinilnog ducana
  11. Klasican RnR sound sa dve najvece zive CBGB legende na gitarama.Koncert freneticno dobar da ne primecujes neke trivijalne mane u zvuku. Inace bih isao na Pink Floyd ili nesretni Toto.
  12. Ili ste mozda bili na Santani.
  13. Jos jedno pozitivno dastanje za baku Patti.Pocela je zestoko sa Gloria i Redondo beach, pa onda malo egzorcizma,propovednistva i levicarenja,da bi svrsila sa revolucionarnom anti himnom - RnR nigger. Svirka prvoklasna.Postava CBGB all stars.Bilo je i hitova,publika pevala.U prvim redovima Milenko Savovic.Vece lepo,noc blaga. Revolucija je u toku.Niste znali?
  14. 1.Posto nisam pazio na casu , a youtube link istekao sta bese spica za Minimaxa 2.Da li se neko seca spica za Indirekt ponedeljkom i Sportski pregled nedeljom , mislim da je neki jazz rock bio
  15. Jos jedan glas za Disc Doctor's Miracle Record Cleaner koji koristim vec 3 godine striktno pridrzavajuci se uputstava doce iz drzave Kentucky.Posao je malo smoran i nije lose nabaviti i fine pamucne ubruse za susenje vinila , ali sve skupa daje sjajne rezultate.Vlasnici malo vecih kolekcija ploca ne bi trebali experimentisati sa raznim samponima,losionima i regeneratorima, etil i metil alkoholima vec uloziti novac u proverenu stvar.
  16. gaucho

    Šta se sluša ?

    Stalk - Forrest Group - St.Cecilia Fenomenalan remaster i jos bolji pressing Radioactive Recordsa.Radi se o prototipu Blu Oyster Culta u produkciji S. Pearlmen-a. Buck Dharma(uz Ian Akkeremana i Albert Lee-a verovatno ponajbolji gitarista iz 70-tih) je vec tada bio u vrhunskoj formi i pravo je cudo kako je Electra drzala ovo u fioci sve ove godine.
  17. gaucho

    Šta se sluša ?

    Na zalost nijedna njihova ploca koju sam imao nije imala iole zadovoljavajuci sound , pokusacu jos sa ovim novim Sundazed izdanjima.
×
×
  • Create New...