Jump to content


milemrak

Članovi
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by milemrak

  1. Kupujem navedeni strimer. Isključivo dobro očuvan, potpuno ispravan i sa original daljincem. Prednost silver.
  2. Prodajem navedene zvučnike. Ispravni, kompletni, dobro očuvani za svoje godine. U mom vlasništvu 5 godina. Prodajem jer su mi potrebni manji zvučnici zbog preseljenja u drugu prostoriju. Eventualna zamena za kvalitetne manje kutije. U obzir dolazi Sonus faber, Opera, B& W cdm1 se, NT. . . može i moja doplata. Ne šaljem, proba sa mojim ili vašim pojačalom kod mene po dogovoru. Cena 800e
  3. Hvala svima na dobronamernim odgovorima, ostali nedobronamerni neka preispitaju svoj nivo kulture
  4. Ne postoje glupa pitanja već glupi odgovori . Vaš nivo komunikacije je upravo to.
  5. Da pojednostavim. Ne bih korisio uključena oba snagaša istovremeno, već bi bilo samo povezano, jedan izlaz na AAnalogue donizeti monoblokove a drugi izlaz na recimo Proton AA 2120 . Svaki snagaš ima svoje zvučnike. Pa kad šta želim to i uključim. Mislim da to ne treba da pravi nikakav problem. Ne bih uključivao istovremeno oba snagaša.
  6. Posedujem Audio Analogue Bellini preamp koji ima dva izlaza za snagaše. Pitanje je da li se bukvalno mogu na njega povezati dva snagaša različitih jačina i karakteristika, da li smeju da rade istovremeno ili samo po jedan.
  7. Kupujem B&W CDM1 SE zvučnike u varijanti rose wood. Moguća zamena za nešto od mojih uređaja a imam između ostalog B&W DM 6, HPM 500, Canton Karat 40, JBL L80T Ponude sa opisom i slikom isključivo prvo na viber broj 0641619959 a ako budem zainteresovan ja ću se javiti.
  8. Kupio bih navedeni CD player, silver varijanta
  9. Kupio bih navedene kutije. Ponude sa slikama na viber O641619959 Mile
  10. milemrak

    Sansui

    Imao sam kod mene na upoređivanju sa mojim hpm 500 i canton fonum 60 pc (kupio moj kum po mojoj preporuci). Mogu reći da jako dobro zvuče. Skoro da sustižu HPM. Mislim da su plaćene 60 ili 80e i to ne da vredi za te pare, nego je džabe. Kum ih isto sluša na Sansui 217. Nisam slušao druge cantone ali vredi ih uzeti u razmatranje.
  11. milemrak

    Sansui

    Možda je kasno, ali ajde da kažem. Imam navedeno pojačalo i ono svira sa svim zvučnicima koje sam probao dobro. Meni lično sada radi na HPM 500 i to je više nego dobra kombinacija
  12. Nađoh slučajno ovaj stari oglas. Pa čisto da pitam, pošto ništa ne piše, da li je ovo pojačalo prodato- Jolida

    Pozdrav Mile KG

  13. milemrak

    Sansui

    E GODINE ČINE SVOJE , sad videh jer nije bila tačka ispred teme. Molim brišite ovo i ja se prebacujem na pravo mesto.Veliko izvinjenje.
  14. milemrak

    Sansui

    Prosto ne mogu da verujem da ovo niko nije pokrenuo. Evo mog skromnog doprinosa otvaranju Sansui kluba. AU 217, TU 217 i SP 7500X. Slike kasnije
  15. Prodajem navedeni komplet časopisa od 1-40 svi brojevi, odlično očuvani kao iz trafike, može i neka zamena, ponudite. Cena , pa recimo oko 5000 din
  16. Igrajte se http://www.pobedisladju.co.cc/
  17. PoÅ¡to trenutno posedujem power amp Proton AA-2120, koji sluÅ¡am na Jamo S-606 koji su 6 oma, takoÄ‘e imam neÅ¡to osetnije zagrevanje snagaÅ¡a ali ne u toj meri. Primetio sam da dostiže ,,radnu temp,, za oko 10-15 min na 8h potenciometra i da posle toga Äini mi se to održava iako se i pojaÄa.Jedino ga ja nisam neÅ¡to odvrtao preko 10h pa pretpostavljam da mu je to max zagrevanje.U razgovoru sa ,,poznavaocima,, rekli su mi da manja omaža zvuÄnika obavezno povećava temperaturu.
  18. O kojoj garanciji pricamo.Dogovor je dogovor a pisana rec je zakon.Ko je nesto polovno prodao ili kupio i pravilno napisao ugovor i overio.Naravno da sam se ogradio i nisam stavio sve u isti kos.Koliko prevaranata toliko ima i postenih.OBRAZ je nekada najveca garancija za ljude i upravo je ova tema pametno pokrenuta da nam malo otvori oci a ne da se posle neko kaje zbog verovanja u svakakve price po sistemu ,,nikada otvarano,, a covek da sliku unutrasnjosti.
  19. Pokusacu za pocetak samo kratko.Osnovno pravilo kod trgovine polovnom robom svake vrste je uvek bilo i bice ROBA SE KUPUJE U VIDJENOM STANJU.Prema tome ako mislite da je prodavac vama uvalio losu robu sami ste krivi.Naravno ima i veoma korektnih ljudi kao i u svakom poslu.Zato je moj predlog kada su u pitanju ozbiljnije sume obavezno preuzimanje licno a nikako postom.
  20. milemrak

    Šta se sluša ?

    Bic Runga- Vrlo zanimljivo
  21. milemrak

    Šta se sluša ?

    Ovih dana sam dosao do LP-a (original) Van Morison-Tupelo Honey,izdanje WBR i mogu ga svima preporuciti
×
×
  • Create New...