Jump to content


Zatanna

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Zatanna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

  1. Hvala puno svima! Sve sam ispratila što ste mi rekli, pa ću da popričam i sa Tomom i još nekim ljudima sa kojima sam u kontaktu da vidimo šta može da se uradi. U međuvremenu sam dobila na korišćenje Exposure 2010s2. Nije trajno rešenje (na moju veliku žalost), ali to znači da mogu malo više da uložim u gramofon u ovom trenutku. Posle ću se snalaziti za drugo pojačalo kad vidim šta mi budžet kaže ... i nalaže
  2. Čula sam se sa njim. Zapravo njega sam prvo zvala jer je prethodni Sansui od njega i kupljen. Predložio mi je upravo Planar2 sa nekim Arcam pojačalom za kojeg mi je drugi prodavac iz BG-a rekao da neće ići. Fora sa prodavcima je, pošto tražim dve komponente, da gledaju da mi naprave kombinaciju od onoga što oni trenutno imaju u ponudi. Nema apsolutno ništa loše u tome, ali ne znači da je to nužno najbolja kombinacija koja može da se napravi u okviru raspoloživog budžeta. Zato i širim pretragu... P.S. soba je oko 20m2.
  3. E pa sad kad ste mi rekli, otišla sam da kopam. Uopšte nije Focus! 🤣 Izvinjavam se, tako su mi rekli. Model je DM 2/6.
  4. Pozdrav dobri ljudi, u potrazi sam za gramofonom i pojačalom i svaka pomoć bi mi bila značajna. Prethodni gramofon koje smo tadašnja cimerka i ja imale bio je Sansui SR-333 sa kompletno restauriranim Grundig V7000 pojačalom i nekim starim Wharfedale kutijama. To je dosta dobro zvučalo, s obzirom na potrebe i na kolekciju koje smo tada imale. I sada bih da uzmem nešto slično i ostanem u sličnim okvirima ako je moguće. Budžet mi je dosta ograničen – oko 600 EUR za obe komponente, pa ne znam čemu da dam prednost i u šta više da uložim, u pojačalo ili gramofon. Takođe, izbegla bih automatic gramofone. Sada imam bookshelf Dynaudio Focus 10 zvučnike i tražim pojačalo koje može da ih pogura, a da nije preskupo. Svaki savet koje modele bih mogla da uzmem u obzir je više nego dobrodošao. Hvala!!
×
×
  • Create New...