Jump to content


SoneBombone

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SoneBombone

  1. Cao svima, tek sam zakoracio u hifi svet i trenutno imam par Focal Chora 806 sa NAD c356bee. Zeleo bih da upotpunim zvuk sa vuferom. Ne bezim od polovnog, raspon cene od 150 do 250 evra. Pisite ako imate neke preporuke. Hvala.
  2. Hvala na odgovoru. Modeli koji su mi ostali u glavi iz recenzija su takodje Jamo s626 i q acoustics 3050i.
  3. Cao svima ljudi! Ja sam potpuni duduk sto se tice zvucnika i pojacala, posedujem Edifier kompjuterske zvucnike i Samsung soundbar. Svakako, volim dobar zvuk, a kako se sada selim od roditelja, u svoj stan konacno, zeleo sam da kupim nesto kvalitetnije. Gledao sam dosta modela ali iskreno, nista mi ne znace brojevi i modeli. Nekako sam preko recenzija dosao do modela Canton GLE 490. Problem je sto ja nemam predstavu kakvo bih pojacalo morao da kupim za takve zvucnike. Uglavnom, ukoliko imate neke sugestije za pojacalo do 150-200 eur ili cak i za zvucnike za koje smatrate da su bolji do 350 eur, molim vas pisite, znacilo bi mi. Soba je dimenzija 4,8m x 3,6m. Zvucnici ce biti uz zid od 4,8m. Hvala puno!
  4. Dobar dan svima ljudi. Ja sam potpuno nov u svetu zvucnika i nemam predstavu ni o cemu apsolutno. Uskoro pocinjem da zivim sa devojkom i hteo sam da imam nesto malo kvalitetnije od obicnog soundbara koji sam do sada koristio. Jako jeftino sam nasao preko druga nekoliko modela zvucnika. Od bookshelf zvucnika sam nasao Bowers and wilkins dm303 i kenwood LS500G. Takodje sam jako jeftino naisao i na bose accoustimas 5 series 2. Izvinjavam se sto ce vam ovo pitanje zvucati glupo, neobrazovano ili banalno ali ja stvarno nemam predstavu o zvucnicima. Hvala unapred na odgovorima. p.s otvoren sam za predloge do nekih 150e hvala
×
×
  • Create New...