Jump to content


Klaker

Novi članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Klaker

  1. Pozdrav, Probao sam sledeća pojačala Sve je testirano na pomenutim kutijama, pojačala su polovna u solidnom stanju, sad šta se unutra dešava ko će ga znati, i kako bi funkcionisala u novom stanju, elem... Testirao sam stereo aux i phono, FLAC i mp3. 2. Yamaha RX 487 - dovoljno snage i pun zvuk, nekako taman 4. Technics SU-V7 - previse snage zvuk ostar i precizan, medjutim nekako hladan i nema dovoljno topline u srednjim tonovima 3. Harman Kardon pm 655 - slicno kao kod yamahe, bogatiji bas, ali nekako ne razdvaja lepo tonove 1. Denon PMA 757 - perfektno izdvojeni tonovi, sve na mestu, srednji i visoki topli i generalno bogat zvuk Tako da sam izabrao Denon, da nije njega bila bi yamaha sigurno. Iako sam izabrao Denon Technics mi je nekako najbrutalniji i voleo bih u budućnosti da uklopim neke kutije sa njim. Toliko iz mog siromašnog iskustva, hvala svima na odgovorima. Pozdrav i živeli !
  2. Slušam uglavnom FLAC u 41.1 KHZ, preko HDMI stereo. Kad pojačam iznad 45% onda zvuči ok, ali nije prijatno slušati glasno dugi vremenski period.
  3. Pozdrav, Zanima me vaš predlog pojačala za Marantz HD550, raspon cene od 100-200e. Trenutno imam Sony STRDG 710, ali mi zvuči kao da ne daje dovoljno dinamike kutijama. Uglavnom slušam ambijentalnu elektronsku muziku i stare rok i bluz klasike... Hvala unapred Živeli !
×
×
  • Create New...