Jump to content


cccbbb32

Novi članovi
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

cccbbb32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • One Month Later
 • Week One Done
 • First Post
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

 1. Hvala vam svima puno! Ovi PreSonus Eris 4.5 su jako blizu onoga što ja tražim! Mislite li da ne bilo bilo problema da ih kasnije uparim sa vuferom istog proizvođača? Svakako ću pitati i u prodavnici, ali iskustvo je neprocenjivo kada su takve stvari u pitanju, a ja ga nemam ni malo. Hvala svima još jednom!
 2. Gledao sam ovaj Panasonic, možda ću se za njega odlučiti, jedino me odbija plastika.
 3. Takođe mi i Microlab solo 9c deluju ok, ali je pitanje koliko bi se gubilo na kvalitetu zvuka preko bluetooth adaptera.
 4. Ako misliš na to odakle bih slušao muziku, slušao bih je uglavnom sa Deezera. Kablovi su "problem" zbog povezivanja mobilnog sa zvučnicima, ali bih ih povezivao i na laptop. Meni je najbitnije da izvučem najbolji mogući kvalitet zvuka iz ovoga čime raspolažem. Dakle, ukoliko bi neki koji nisu BT bili dosta bolja opcija u smislu kvaliteta- uzeo bih njih. Edit: ovi zvučnici mi deluju kao ok opcija LOGITECH zvučnici G560 - 980-001303
 5. Možda da preformulišem post: šta je najmanje zlo do 220e? Možda bih se "istegao" do 300e
 6. Pozdrav svima! Interesuje me koji bi zvučnici bili najbolja opcija za sobu od nekih 20-ak kvadrata. Od zvučnika očekujem da ne koštaju više od 220 evra, i ono što je meni jako bitno da daju precizan zvuk, dakle bitniji mi je kvalitet zvuka od same glasnoće. Trenutno imam Genius 5.1 sistem od otprilike 150w, ali je vreme uzelo svoje i vreme je za jače zvučnike. Sada bih želeo 2.1 sistem ili nešto slično tome (bas, visokotonci, niskotonci - izvinjavam se zbog terminologije ukoliko grešim u njoj) sa kvalitetnijim zvukom od Geniusa. Muziku bih pretežno puštao preko bluetooth-a jer su mi kablovi stvarno problem (ako mislite da je ovo greška, voljan sam da učim o tome). Interesuje me i koliki je period eksploatacije bluetooth zvučnika. Napomenuo bih i to da bih najradije kupio nove zvučnike i da volim da slušam glasnu muziku, ali, ponovo napominjem, jako mi je bitan kvalitet zvuka. Nadam se da sam uspeo da vam približim svoj "problem". Hvala vam na odgovorima!
×
×
 • Create New...