Jump to content


Kivione

Novi članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kivione

  1. Po opisu oglasa imaju. A prodavnica mi na 40 min voznje, mozda odem da poslusam, hvala jos jednom
  2. Imas 5 godina prava na žalbu što nadjacava garanciju tako da dok imas racun laganica.
  3. Evo neko stavio na oglas pre 1h, malo koriscen za 2.2k..zanimljivo,hvala na savetu A ima exdemo i15 prisma za 1.3
  4. Hehe moja paranoja nadjacava sve. Ali realno, Norveška je 10x skuplja za ruke nego ovde. Za mnoge stvari lakše kupiti novo nego da te capnu za popravku.
  5. Za ukupan sistem znaci posle zvucnika 1.5 do 2.5 😁 A jesam fan garancija moram priznati pogotovo sa cenama servisa gore (ruke)
  6. Ma ja se kao polu salim (sa grande ambicijama). Nekako mi max u glavi da dajem tu do 3, 4 za kombo. Nikad se ne zna. Ali hvala svima na strpljenju i super predlozima, moracu neke i da poslusam pa da vam javim utiske.
  7. Ma ja to bacam ambicije na malo skuplje pojacalo da se posle zalim zeni da moram ici na Wharfedale Elysian 2 da parira novom pojacalu 😁
  8. Nisam jos nijedan probao. Moram kupovati preko interneta pa vracati za test a to mi malo cim pa reko ako neko ima iskustva da olaksa makar sta da preskocim. A master plan da nadjem demo od neceg navedenog izmedju 1.5 do 2k max.
  9. Jes taj. Da, slazem se za striming (tj manjak istog).
  10. Jedino mozda NAD C700 ali su ga dosta napljuvali. Bice i zanimljiva Audiolab Omnia ali jos ne nalazim recenzije.
  11. Ima za oko 1.3k eur demo ili 2k nov Artera sa strimingom ako se ne varam i to u Danskoj. A nesto moram priznati me Quad Vena nije uveriovu kvalitet izrade. Slabo daju popuste na domace, zapravo u ovom rangu nisam nikada video popust u zadnje vreme, sem na Electrocompaniet ECI 80D. Jedino ako lovim demo.
  12. Zanimljiv predlog, ali mi se cini opet iznad mog budzeta (barem tu kod mene dosta skuplje nego u Engleskoj). Kada se spominje DSP/RoomCorrection, koliko to realno može da popraviviz iskustva? Vidim hvale Dirac ali i Lyngdorfovo resenje.
  13. Da, treba mi striming servis podrska. A uzimao bih tu kod mene (ino) novo ili demo jer dobijam 5 do 6 godina garancije.
  14. Caos svima, trenutno furam Wharfedale Jade 3 pomocu Quad Vena II pojacala i cini se da se malo muči (45w/8 i 86db osetljivost). Gledam da zamenim Quad sa striming pojacalom, gledam Naim Uniti Atom / NAD M10v2 / Lyngdorf 1120 / Cambridge Audio Evo 150. Svidja mi se Atom ali se brinem da mi 40w deklarisanih nedovoljno za osetljivost. Mozda neke mogu da probam sa zvucnicima ali da li neko ima neke sugestije, iskustva koje pojacalo bi mi islo uz zvucnike vise?
×
×
  • Create New...