Jump to content


Dr.Pop

Članovi
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dr.Pop

  1. Uglavnom slusam muziku sa youtube ili gledam filmove na netu
  2. Sta mislite , kako bi bilo da ovako nešto dodam mojim klipschevima https://www.kupujemprodajem.com/audio/zvucnici/monitor-audio-mr-stereo-par-i-centar/oglas/131743479
  3. 😥😥😥 to baš nije ogovor koji sam zeleo da cujem. Ali ti hvala na iskrenosti
  4. Na zalost, moraćes da mi to malo pojasniš. Prvo sta je Atmos ? Drugo da malo usporimo. Za sada cilj 5.1 znači fale mi centar i dva zadnja ??? posto imam ugaonu razmiljao sam da li je mozda potencijalno ok da imam dva slabija podnostojeća ( slabija u odbosu na ove ) i pozicioniram ih sa leve i desne strane ugaone garniture ili je bolja varijanta da napravim neke police na zidu i stavim ih iza ? I koliko je bitna jacina tih zvučnika ?
  5. Nemam nista u razmatranju, za sada imam ( dobio sam ga na poklon ) Canton AC 25. Cini mi se ok i da za sada zavrsava posao.
  6. Hmmmm razmisljao sam o B&W , Kef kao opciju ili Tanoy… eventualno neki Heko kao centar ?
  7. Da, slazem se , ali ako mi izleti u trenutku kada budem imao para. Treba mi savet za opcije ako se to ne desi 😀 moj problem je sto kada namenim neke pare za odredjenu stvar to se mora u najskorijem roku za tu namenu potrošiti . Ako se slučajno desi da ostavim da skupljam pa kad bude, pare se veoma lako kod mene prebace u neku drugu svrhu. Uvek nesto iskrsne, vezano za motor ili auto, uglavnom za motor 😍😍😍
  8. Idemo dalje, polako jurimo neki centralni , mozda neki savet ? i onda dva zvučnika da upotpunimo 5.1, sad ono sto me interesuje je kakav treba da bude odbos jačine recimo ta dva drga zvucnika sa ovima i da li da uzmem jos dva podnostojeća ili dva manja da stavim na zid ?
  9. Moram da priznam da sam prezadovoljan… kako kombinacijom koju sam napravio, tako i zvukom i samim zvučnicima.u putanju je klipsch reference 62 mk ll .
  10. Naravno da je to stvar ukusa. Jedini mi je problem omaza, jel to je razlog zasto menjam moje dalije. Ja sam njima trenutno zadovoljan, ali u perspektivu mi je da dokupljujem zvučnike i gradim 5.1 a kasnije i 7.2, pa gledam da mi svi zvučnici u sistemu budu iznad 4 oma , tačnije od 6 pa na više. Da budem iskren nisam siguran ni kolika je omaza kod ostalih JBL serija. Gledam da se rastegnem sto vise mogu za ta dva podnostojeća kvalitetnija zvučnika a kada prodam i ako prodam dalije za za te pare kupim dva satelita i centralni. kada već tezim da napravim neki korektan sistemčić , da bar bude koliko toliko uskladjen i da ne preopteretim AVR pa da izgori. Naravno kasnije kada dodjem do 5.1 ili 5.2. Trebaće mi savet kako i čime da nadogradim AVR . Jer minje to sledeća stanica ka cilju koji imam.
  11. Jel voljan da ih proda ? U kakvom su stanju ? I samo da nisu varijanta koja se proizvodila u kini. kakav je JBL u odnosu na klipstich i b&w kada govorimo o kvalitetu kutija. Zvuk znam da je drugačiji .
  12. Hvala na savetu, u opste ih nisam uzimao u obzir, tačnoje totalno sam ih prevideo. Ono sto sam otprilike gledao je : KLIPSCH 62mk2 Canton GLE 490 ; ERGO 91 ; Canton ERGO RC-L ; Canton Karat M 80 DC ; Quadral Corun MK IV B & W 684 Razmisljam mozda i o nekom JBL-u ali ne znam sta bih gledao. Klisch i B&W su mi mozda najinteresantniji ali sada ću debelo da uzmem u obzir infiniti
  13. Hvala bratac, to mi je i bio cilj kod kupovine
  14. Onda verovatno i razmisljam u ispravnom smeru. Ako deklarisani na 8oma spadaju i ispod 4 oma, onda deklarisani na 4oma spadaju i do 2 oma. Obzirom da je moj AVR deklarisan na 6-16oma, bolje da zvucnici vise deklarisani kako bih ga manje opterećivao!?
  15. Da budem iskren , tesko da sam spreman dati za dva zvučnika ni sada ni kasnije više od 600,700e. Tako da bih sa tim novcem sada planirao da zvučnike koje kupim budu prilagodjeni prostoru od oko 40-45m2 . Jedini je problem sto ako ne kupim sada ili u neko dogledno vreme, novac koji imam ode u drugu svrhu. Uvek se nadje neka rupa koju treba zakrpiti 😁
  16. Nego prijatelji dragi, zasto mi savetujete da ne menjam zvučnike koje imam i da ostanem na ovome za sada ?
  17. Dukati je zasebna priča, samo za ljubitelje, specifičan motor za specifičnu kategoriju ljubitelja
  18. Hahahhah hahhahaha Moze biti , ali vezano za Hi Fi, zato vam i trazim pomoć i slušam savete, a za motore tu mozemo da diskutujemo na drugačijoj instanci 😁😁😁
  19. Hahhaha, lep i interesantan savet, ali za sada sam promenio motor i hteo malo da upotpunjavam zvuk . Voznje neće da manjka.
  20. Mislio sam na neke kipstich-e , pa da kasnije jurim neke satelite uz njih
×
×
  • Create New...