Jump to content


BorisCa

Novi članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BorisCa's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done
  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

  1. Ja sam napisao da sam duduk za opremu, a ne da sam ograničen A, ako ispratiš prethodnu prepisku, i nije baš to rekao. Ali nebitno, problem rešen, svi srećni
  2. Vidiš, o tome sam davno razmišljao, i nekako sam izgubio iz vida. Bravo.
  3. Hvala svima na savetima, rešio da sačekam selidbu pa da uzmem i DAC i Wharfedale woofer.
  4. Oh, izvinjavam se uvaženom kolegijumu akademika na pitanjima koja su toliko ispod njihovog nivoa da su sarkastični komentari prosto neophodni. U znak dubokog pokajanja, naredna tri meseca ću da posvetim istraživanju na temu: "Kako dobiti savršen ton sa Youtube na 500 evra polovne opreme koja se koristi dva puta mesečno kad se poklopi da žena i dete nisu kući, a vlasnik opreme je dokon i nije pao od umora izmedju dva posla".
  5. Ja bih stvarno voleo da imam vremena (čitaj - keša) da sebi napravim muzičku sobu po svom ukusu. Onda bi bilo i predznanje, i znanje, i doktorat. Ovako, dođem ovde, kažete mi kupi DAC, i ja kupim DAC. Prosto Hvala svakako na savetima.
  6. Hvala i vama, kupiće se nešto od toga
  7. Kartica je tralala, kablovi su neki (nisu bili jeftini, to znam), soba kao soba 5x4, a i selim se uskoro... Sve u svemu, totalni sam duduk za to, kao što rekoh već, pa je i opis takav Zato pitam generalno, veruj mi da nemam pojma ni čemu pretpojačalo služi
  8. Imam Marantz 6004 i Wharfedale 225 zvučnike, muzika sa računara se sluša. Nisam nešto zahtevan, lepo to zvuči, ali mi nešto tu fali... Nijansa srednjih, basa, dubine, snage, sve je na ivici da bude super, ali nije to to. Pošto sam duduk za opremu, ima li smisla dodavati tu nešto, da se zvuk malo poboljša? Imam jedno 150-200 evrića za bacanje. Hvala unapred.
×
×
  • Create New...