Jump to content


c7kaizer

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by c7kaizer

  1. c7kaizer

    Šta se gleda?

    death, love and robots na netflixu , odlicna mini serijica
  2. mislio sam da ce korisnici sbb-a automatski dobiti i neku tidal pretplatu pa da ne uzimam tidal ako ce u nekom doglednom periodu to moci i preko sbb-a. Inace sam na apple music, presao sa spotify al mi se ne svidja nesto preterano
  3. mozda je malo off topic ali da li je neko cuo da je sbb sklopio ugovor sa tidal (cd quality music library)? ima li neko insajderske info kad ce to da krene ? trebalo bi da svi korisnici dobiju pristup tidal-u sto bi bila odlicna vest.
  4. koristio sam beyerdynamic dt990pro 250ohm mislim da sam ih upario sa jos slabijim k1 i ponekad q1 mkI. meni je bilo sasvim dovoljno glasno ali naravno na 80ak % (na k1). sto se samog zvuka tice ne znam da li sam slusao masivniji open back HP bass. srednji su pouceni sa izrazenijim visokim u prevodu odlicne za rap, edm i sl. sto se tice dt770 imaju slican sound sig kao 990 ali kad sam ih isprobao cula se povremeno rezonancija vrv je to sto ti cujes. to je prosto zvuk koji se odbija od zatvorene earcups i imas osecaj tog duzeg odzvanjanja. ja taj problem sa dt990 nisam imao , logicno posto su open back. e sad ako si raspolozen i iz bg mogao bih da ih testiras u nekoj od radnji i da zamenis ako si iste tu i kupio ili da prodas te dt770 ako ti se 990 pokazu bolje pa njih da uzmes al ocekuj gubitak pri prodaji. cela dt serija je dosta stara iako klasici u HeadFi svetu. Jesi mozda razmisljao da probas dt880 ili nesto od sennheiser hd5xx serije. po meni su ti modeli balansiraniji i nisu toliko V shaped u frekventnom opsegu kao dt 990i dt770.
×
×
  • Create New...