Jump to content

geovuk

Novi članovi
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About geovuk

 • Rank
  Početnik
 1. Video sam da ovi risiveri podržavaju bi-amp, pa sam pomislio da to nije loša ideja. Pročitao sam na dosta mesta da bi-wire i bi-amp utiču na kvalitet zvuka. Mogu da probam, ništa me ne košta.
 2. Hvala na savetima, sada mi je dosta jasnija tematika sklapanja sistema. Yamaha mi se više sviđa vizuelno i ukoliko mogu da se oslonim na ovaj dyno test ima jače izlaze kao i 3 hdmi 2.1. Denon ima prednost što ima dolby atmos virtualization. Razmisliću još malo između ta 2 modela, izaći će valjda još neki detaljniji review. A što se tiče zvučnika... Da li svi zvučnici koji imaju duple konektore mogu da se povežu kao bi-amp? Koliko sam shvatio sa bi-amp povezivanjem bi dobio na kvalitetu zvuka.
 3. Evo jednog dobrog testa. 90% idem na yamaha. Da, hoću da idem na HT, ali ne mogu odmah sve. Gledam zato modele zvučnika za koje postoji i centralni i surround kako se ne bi razlikovali. Definitivno planiram da nosim avr i da probam zvučnike na njemu. Gledam sad na KP, ima kef c7 za 390e. Dobro zvuči.
 4. Poenta i jeste u tome što nemam iskustva sa zvučnicama. Jedino što mogu je da slušam zvučnike na youtube, ali ne bih rekao da je to pouzdano. Tih par modela koje sam naveo su oni koje mogu nabaviti na oglasima i koji ulaze u taj planirani budžet 250-400e. To sam o ako suzio na osnovu čitanja foruma. Bio sam dosta zagrejan za infinity. Ovde sam pročitao da su lenje kutije koje se teško pokreću, a od jednog prodavca sam čuo suprotno. Nabavlja ih stalno i lako prodaje. Ali nekako mi deluje da su više za stereo pojačalo. Voleo bih ovde da čujem mišljenje koji zvučnici su dobri za avr i
 5. Zdravo svima. reših i ja da se priključim ovom forumu i da uđem u hifi vode. Planiram da kupim avr i podnostojeće zvučnike. To mi je odavno želja da imam takav setup u dnevnoj sobi. Otprilike sam suzio izbor na Denon AVR-X2700H dab i Yamaha RX-V6A. Mislio sam neki avr oko 500e, ali dodaću još tih 150-200e. Zamislio sam da mi treba uređaj za filmove , muziku i sony pa zato idem na avr , a ne na stereo risiver. Pitam za savet koji avr od ova dva ili neki treći ? I naravno koje zvučnike da kupim? Za sad nekako više naginjem ka yamahi. Uzeo bih za početak prednja 2 , pa kasnije zadnja 2, cen
 6. Pozdrav za sve članove foruma Dođoh i ja konačno na forum posvećen HIFI. Do sada sam samo posećivao forume o računarima, televizorima, telefonima... Rešio sam da se upustim u ove vode sa 37 godina, ali nikad nije kasno. Za sada čitam i upijam vaše znanje i iskustva. Još uvek se premišljam oko kupovine komponenti. U narednom periodu ću izložiti šta sam zamislio.
×
×
 • Create New...