Jump to content


narator

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by narator

  1. Hvala giZ_Mo, kad napisah to, bas sam se pitao ima li jos clanova koji se bave pevanjem ili su se bavili pevanjem... nije da sam poslednjih godina nesto aktivan ali svojevremeno sam poceo i dosta dugo pevao sa, sada veoma poznatim imenima svetske muzicke klasicne scene sa naseg prostora. Kad se setim tih dana... Radio Beograd, razna studija i tehnika, mili boze, sto je to bilo savrseno vreme za nas zaludjenike, svasta smo slusali na tada veoma dobrim studijskim masinama... ostajali smo prilicno dugo i dosadjivali toncima svakakvim pitanjima...
  2. Hvala nesone! Obicaj je da se, pored licnog predstavljanja, predstavimo i nekim muzickim uredjajima koje posedujemo (ili (bi)smo posedovali)... pa evo, vec nekih desetak godina druzim se sa Yamahom i Monitor Audiom, vrlo prosta kombinacija od risivera, cd plejera i kasetofona (da, kasetofona) uz RX2 na stalcima. Verujem da smo se svi manje-vise susretali sa raznim (ne)kvalitetima zvuka koji slusamo, od radio prijemnika i mnogo dobrih emisija nekada davno na nasim radio stanicama, kada se svasta lepog moglo cuti i nauciti (samo da pomenem neke - Apsolutni zvuk, Modulacije, Sto velicanstvenih...), i da stoga imamo izgradjene stavove o tome sta je za nas dobar, pitak zvuk koji prija ili od kojeg bezimo. Tako sam i ja, posle prilicnog traganja zastao na Yamaha/MA kombinaciji, za koju me vezuju lepe uspomene.
  3. Dobar dan svima! Posecujem forum s vremena na vreme, godinama vec, ponesto naucim, ponekad procitam nesto sto pametniji i iskusniji imaju i hoce da kazu pa sam pozeleo da se i ja ukljucim. Imam prilicno dug staz slusanja i pevanja muzike, poceo sam u osnovnoj skoli u decijem horu Radio Beograda i od tad sam okruzen muzickim uticajima svih vrsta. Verujem da cu i ovde pronaci mnogo slicnih ljubitelja zvuka te jos jednom vas sve pozdravljam!
×
×
  • Create New...