Jump to content


Veliki Blek

Novi članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Veliki Blek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E vidis,sad mi je jasno.Lepo si mi objasnio da na pojacalu iskljucim A par.To mi do sada niko nije rekao.Ipak sam ja pocetnik,zato i pisem u ovom threadu. Ono sto se vama podrazumeva,nekome nije bas jasno.Hvala.
  2. Znaci samo prikljucim ove od 8 oma,i nece biti problema?Ok,hvala.
  3. Pa dobro,ali kako da razumem recenicu "Smeš da ih zakačiš istovremeno, ne i da ih slušaš" Sta mi vrede zakaceni,ako ne smem da ih slusam?Onda se kaze valjda "ne smes da ih kacis zajedno,ako hoces da slusas". Ma OK.Nije bitno.
  4. Ali meni treba da probam te zvucnike da li rade,znaci morao bi da ih slusam.Znaci A+B nikako.Ovo mi nije jasno,"smem da ih zakacim,ali ne i da ih slusam"Pa sta mi vrede zakaceni,ako ih ne pustim u rad? Hoces da kazes da nikako ne kacim te od 8 oma,ni u kom slucaju? Ili,ako sam dobro razumeo,samo da zakacim od 8 oma?Jel tako moze?
  5. Opet ja.Jasni su mi vasi odgovori,ali imam jos jedno pitanje. Znaci meni je na A liniji zakacen par zvucnika od 4 oma,a danas treba da mi stignu jos par zvucnika od 8 oma.Pa sam hteo da pitam da li bi mogao da te od 8 oma zakacim na donju B liniju (cisto radi probe,da vidim da li rade).Znam da ste rekli da to ne treba raditi,ali rekoh da pitam mozda nije nista strasno,ako se proba 10-15 minuta normalnog slusanja.Bez nekog divljanja sa pojacavanjem.Ili da otkacim ove od 4 oma i zakacim samo ove od 8?Sta je manje zlo od ta dva?Ne bi da spalim pojacalo ili zvucnike,pa zato pitam.Hvala.
  6. Aha,ako bi hteo da dodam jos zvucnika,morao bi da menjam ove moje od 4 oma,za neke od 8,i da dodam isto od 8 oma.OK,hvala.
  7. Pozdrav!Ovakva je situacija kao na slici.Ja imam povezano dva zvucnika od 4 oma na A-gornju liniju kontakata. Ako bi hteo da dodam jos zvucnika na donju B-liniju kontakata,koliko oma bi oni trebali da imaju?8 ili mogu i po 4 oma? Nadam se da sam bio jasan.Hvala unapred.
×
×
  • Create New...