Jump to content


Shone1

Članovi
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Shone1's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Tako će i biti. Ova yamaha je 400e na kp a na eponudi je nema. Hvala svima na pomoći!
  2. Nekako mi deluje da bi 5.1 više doprineo uzitku gledanja filmova nego soundbar koji je kod tva, zar ne? Jel mozes neki da preporucis za tu cifru pa da pogledam?
  3. S obzirom da mi je cilj da poboljšam gledanje filmova izgleda mi da je 5.1 najbolje rešenje. Samo me jos zanima da li ima nešto bolje od z906 za tih 250e, ako nema uzeću njih.
  4. Onda logitech. Jel ima šta bolje od z906 za 250e što bi vredelo potražiti ili da uzimam njih?
  5. Zahvaljujem svima. Šta je a/v risiver i sta ce mi ako zvučnici mogu da se povežu direkt sa tvom?
  6. Hvala! Cj jel se i ti slažeš sa ovim? Za 7c sam cuo da je dobar. Mislio sam a je 9c bolji.
  7. Hvala na pomoći. Imam jos jedno pitanje. Sad sam izmerio dnevnu sobu i dimenzije su 4x3,5. Znači od tva do kauca imam 3.5 metara i zid je odma iza kauca. Ako bi uzeo 5.1 ove zadnje satelite bi stavljao na zid u coskove i bili bi maltene iznad kauca. Pitanje je sledeće, da li to ima smisla u mom slucaju, da li bih mogao da osetim čari 5.1 sistema u pomenutim uslovima na filmovima ili bi mi bilo pametnije da uzmem recimo microlab 2.0 solo 9c?
  8. U principu mi ni ne treba bolje a i ne bih da dam više od tih recimo 250e... Imao sam ranije geniusove 5.1, mislim da im je oznaka bila 5005 ili nešto slično i oni su mi bili dobri. Jel pomenuti logitech bolji od njih? Genius je bio od drveta al ne znam koliko to znači...
  9. Vecina naslova na Nerflixu emituju 5.1. Makar oni koji mene interesuju i gde sam proverio. Jel Logitech Z906 best buy za te pare? I zaboravio sam da pitam jel mi treba jos neki uredjaj ili zvucnici idu direkt na TV? HVALA!
  10. Pozdrav, Zeleo bih da kupim neke 5.1 zvucnike do 200e i da ih povezem sa Samsung televizorom (ne znam tacno koji je model, al star je oko 2 godine), prvenstveno bih zeleo da poboljsam uzitak kod gledanja filmova na Netflixu... Zanima me sta je best buy za te pare? Svaka pomoc je dobrodosla.
  11. Hvala na preporuci. SAD sam pogledao i deluje zanimljivo. Jel imaš preporuku za konkretan model?
  12. Kablove sam hteo da izbegnem ali u principu nisu toliki problem. Bt sam želeo zbog mogućnosti da te zvučnike povežem i na mobilni pa da mogu da slušam muziku sa njega a taj odvojeni bt prijemnik nisam ni znao da postoji... A pošto nisam upućen u tematiku ni ne znam koji zvučnici bi bili best buy za tih nekih 200e
×
×
  • Create New...