Jump to content

Baja

Novi članovi
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Baja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Baja

  Tv 55 inca

  Planiram kupovinu OLED 55''.Vidim da je prošlogodisnji model Sony KD55A8BAEP na lepom popustu(oko 188000 dinara) u jednoj radnji. Mislite li da je ovo dobra kupovina za taj novac.
 2. Baja

  KEF Q750

  Samo da javim da sam na kraju uzeo Dali oberon 7. Slušao sam i Elac DFR 52, meni to zvučalo dosta slično. Na posletku ne smem ni da kažem šta je prelomilo. Hvala puno ljudima koji su se potrudili da pomognu savetima.
 3. Baja

  KEF Q750

  Ako sada kupim par zvučnika i stereo pojačalo, da li na stereo pojačalo mogu kasnije da dodam i sub?
 4. Baja

  KEF Q750

  Uzeo bih nove zvučnike, ne bih rizikovao sa polovnim. Hvala na pomoći, znače mi preporuke koje sam dobio. Pravim neki uži izbor, pa ću da izaberem. Ovaj Kef iz naslova(108000din), FOCAL CHORA 826(107000din), Dali oberon 7 (108000din),Monitor Audio Bronze 500 6G(108000din). Cene su izjednačene, pretpostavljam da su ista klasa. Teško ih mogu čuti sve na istom mestu. Ima li još neka preporuka, Jel neko već slušao i upoređivao neke od ovih modela?
 5. Baja

  KEF Q750

  Danas okruglo godinu dana od kada sam rešio da kupim zvučni sistem. Kako mi čitanje po netu nije mnogo pomoglo. rešio sam da priznam da ja u principu pojma nemam i da mi treba pomoć nekog ko ima. Prvobitni plan je bio da kupim AV reciver pa da kupijem zvučnike, ali koliko sam razumeo bolje je početi od kvalitetnih zvučnika. Dnevna soba je 3.5m x 7.5m, dakle pravougaonik. Slušao bih radio, Tv sa Sat recivera, muziku sa NAS-a i pogledao neki film povrtemeno. Prvobitno je budžet bio oko 1000e, ali kako stvari stoje moraću toliko dati samo za par zvučnika. Plan je da uzmem KEF Q750, pa da prilikom preuzimanaj čujem kako zvuče na nekoliko AV recivera i onda za par meseci kada se oporavim finansijski i supruga zaboravi koloiko sam novca potrošio na zvučnike kupim i AV reciver za koji se odlučim. Da li su ovi KEF dobar izbor, ili ima neki bolja kupovina za iste ili još bolje manje novce? Jel izvodljivo da ih uparim sa nekim 5.1 reciverom pa da mogu kasnije da pravim neku kućni bioskop varijantu, ili da idem na neki stereo AV reciver?
 6. Pozdrav svim članovima, zovem se Radovan, Dolazim na forum godinama, anonimno do sada. Vreme i novac nisu do sada dozvoljavali da uđem u svet kvalitetnog zvuka, pa sada hvatam zadnji voz dok nisam počeo da gluvim, mada moj supruga tvrdi da već jesam.
×
×
 • Create New...