Jump to content


deXbe

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

deXbe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hvala, nisam bio siguran da li taj link šalje i struju ili samo zvuk.
  2. Zvučnik je odličan za slušanje muzike u svakom pogledu, bas je više nego dovoljan. Ali elektronski bubnjevi su malo specifični, kick drum nema dubinu i deluje nekako suvo (a već stoji u ćošku). Mislio sam da bi uz SUB zvučalo bolje, probaću da nađem da probam, ili ću kupiti neki polovan do 100 evra, poslužiće makar za nešto drugo. Brinulo me samo da li smem da priključujem jedan na drugi aktivni zvučnik i aktivni vufer.
  3. Hvala na brzom i detaljnom odgovoru. Pošto mi ne treba ni za šta više od sviranja u sobi, gledao sam nešto manje, do 10", nešto tipa Canton AS25SC ili slično. Zar to ne bi dalo baš nikakav efekat?
  4. Moja dilema je sledeća: imam aktivni zvučnik Alto TX210 koji koristim za elektronske bubnjeve. Nisam zadovoljan zvukom pa bih da dodam subwoofer i jedino što mi pada na pamet je da ga zakačim na XLR izlaz iz zvučnika. Da li je to izvodljivo, i može li uopšte aktivni vufer da se zakači na aktivni zvučnik? Imam i neku malu pasivnu miksetu, ako bi mogla da se iskoristi, od izlaza ima main out (2 džeka), ctrl room out (2 džeka), izlaz za slušalice i rec out (2 činča), a nema sub out. Inače, zvučnik povezujem ili na izlaz iz bubnjeva, ili na main out miksete, a ulaz je XLR. Hvala unapred na savetima, i veliki pozdrav svima.
×
×
  • Create New...