Jump to content


popajp

Članovi
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by popajp

 1. To sam mislio i ja ali HDD i SSD nisu iste veličine.
 2. Postoji i od velike je koristi . Da zašrafite HDD.
 3. Ali kako uključiti. Nigde ne vidim kontakt niti kabl fijoka je prazna.
 4. Od člana foruma sam kupio internet strimer CoctailAudio N15D i prezadovoljan sam zvukom (Tidal Hifi plus). Pošto uredjaj ima fijoku, stavio bi hard disk ali ne znam kako. E sad imam dva pitanja. 1. Mora li HDD ili može i SSD? 2. Može li se sa Tidala downloadovati na hard ono što slušam?
 5. N15D podržava
 6. Imam Tidal HiFi, ima li interesanata za family Tidal HiFi Plus, da podelimo nalog?
 7. Ehh, samo mi još objasni šta je Roon i gde da to uzmem?
 8. Nego da ne otmaram novu temu, kako da isključim ove dve sekunde pauze izmedju pesama? Izludjuje na koncertnim albumima.
 9. Ma ja uzeo kabl ma jednom kraju je poput ovog adaptera i to ide u CCA a na drugom kraju je Toslink za optiku u DAC-u. Al neće.
 10. Znači i dalje nemam rešenje za napajanje Chromecasta? Ostaje dilema, power bank ili punjač za mobilni ili ...?? Da li ovo odgovara pošto na izlazu ima 2.4 j 2.6 ampera? Kojj port odgovara?
 11. Sada tražim da kupim neki kvalitetniji power bank za napajanje CCA. Može li neki predlog?
 12. SMSL Sanskrit 10th MKII i Topping E30. Inače na tim optičkim ulazima, televizor ima zvuk.
 13. Ma sve sam probao, upravo takvim kablom, kupio u ovlašćenoj radnji. I svetli, ali zvuka nema. Probao na dva DAC-a.
 14. Ja sam stvarno zadovoljan i vrlo iznenadjen zvukom CCA. Stavio sam Audioquest kabl i primetno je poboljšanje. Sada bi samo zamolio za savet gde da nadjem malo bolje napajanje od ovoga koje imam na njemu, a to je punjač za telefon? Kažu da linearno napajanje dosta popravlja zvuk. E sad, gde ga naći?
 15. Nemam DAC, imam samo Chromecast. Medjutim ako chika_milan kaže da CCA svira slično ko node 2i a ovaj je 15 puta skuplji, onda baš i nisam siguran da bi ga kupovao. Potražiću samo bolje napajanje. Ako znate nekog ko se time bavi?
 16. Ne znam da li bi bilo možda pametnije da samo nadjem bolje napajanje za CCA. Sada sam stavio neko od mobilnog telefona. Ako ima ovde neko ko radi takve stvari i li da preporuči gde da kupim bolje napajanje, kažu da će bolje svirati.
 17. Ehhh, da budem iskren, zato što mi to baš i nije najjasnije, Ako i uzmem DAC kako će on da preuzima muziku s Tidala?
 18. Poštovanje, uzeo sam Tidal HiFi pre par dana i slušam ga preko CCA (ChromeCast Audio). Pošto mi se zvuk Tidala dopao, razmišljam da uzmem neki malo bolji network plejer od CCA, mada on sasvim korektno svira na analognom izlazu, digitalni mi ne radi, ne znam zašto. Može li neka preporuka za mrežni plejer koji bi svirao bolje od CCA, a da je u rangu 200-300 evra. Hvala unapred na savetima.
 19. Čekam brzu poštu da mi stigne 2M Red. Skinuo sam staru At sv520eb i vidim da izmedju nje i shella postoji ova metalna pločica. Da li treba da ostane u kad montiram 2M Red ili da se montira bez nje?
 20. popajp

  Meridian M20

  A zna li neko kako se uključuje ovaj Eq na displeju? I ima li ovaj preamp uopšte Equilazer? SORRY greška pišem sa telefona i tamo mi ostao stari nalog. Samo popaj.
 21. Koje pojačalo bi dobro sviralo sa Dayensovim zvučnicima Premium monitor? Trenutno ih slušam sa Menuettom takkdje iz Dayensa ali mislim da ih ne pobudjuje dovoljno.
×
×
 • Create New...